Розповіли, які проекти Луцькради беруть участь в міжнародному конкурсі

Розповіли, які проекти Луцькради беруть участь в міжнародному конкурсі
5 проектів, які подала Луцька міська у межах конкурсу по Програмі транскордонної програми співробітництва «Польща –Білорусь – Україна», пройшли до наступного етапу відбору.

Про це повідомили 17 березня під час брифінгу.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев розповів, що перший етап відбору завершився 15 березня. Цього разу відбір стосувався питань культурної спадщини та безпеки. Тож, із 9 проектів, які подала міськрада, 5 пройшли до основного відбору і претендуватимуть на фінансування.

Серед них – соціальний проект з реконструкції та розбудови інтеграційного центру на вулиці Данила Галицького, який забезпечує утримання та допомагає одиноким та людям похилого віку. Окрім того, передбачається розвиток й інтеграційного центру на вулиці Бенделіані, який має стати осередком з допомоги дітям з обмеженими можливостями.

Йдеться також про придбання пожежного автомобіля з драбиною для евакуації людей з висоти понад 40 метрів. Ще один проект стосується відновлення історичних об’єктів у Старому місті – облаштування та відновлення вежі Чорторийських.

«Є ще проект спільно з Любліном та Львовом про розміщення інтелектуального центру на Братковського, а останній проект – встановлення велодоріжок», – розповів Яковлев.

Основний етап конкурсу, який визначить проекти, котрі отримають фінансування, завершиться 15 червня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розповіли, які проекти Луцькради беруть участь в міжнародному конкурсі
17 березень, 2017, 20:23