Хто представлятиме Волинь на «Червоній руті»?

Хто представлятиме Волинь на «Червоній руті»?
У луцькому відбірковому турі фестивалю «Червона рута» перемогли луцький рок-гурт «Віскула» і команда «Етнаterra» з Володимира-Волинського.

Відбірковий тур ХІІІ Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута – 2013» відбувся у Палаці культури Луцька 3 листопада.

«Віскулу» визнали кращою серед учасників у номінації «Інша музика», а гурт «Етнаterra» - у жарні «Рок», повідомляють Волинські новини.

У номінаціях «Рок» і «Інша музика» вибрали і резерв – команди, які братимуть участь у фіналі, якщо переможці не зможуть приїхати. У резерві «рок-музикантів» опинився луцький «Ріплей», а одним із «резервістів» у жанрі «Інша музика» став колектив «Sound of the Rain» з Луцька.

Місце переможця у жанрі поп-музики так і лишилося вакантним. Журі на чолі з директором фестивалю Мирославом Мельником поки що вибрало 14 учасників в резерв, з яких переможця виберуть згодом.

За словами Мирослава Мельника, вокальні дані у волинських поп-співаків є. Проте бракує майстерності. Тож, претендентам доведеться попрацювати, щоб отримати шанс поборотися за перемогу на фестивалі. Зокрема, для них проведуть ще декілька прослуховувань уже в іншому форматі.

Гурт Віскула та його соліст Назар Вальчук
Гурт Віскула та його соліст Назар Вальчук
Ведучим конкурсу був Сергій Ткачук
Ведучим конкурсу був Сергій Ткачук
Серед глядачів у залі був Сашко Положинський
Серед глядачів у залі був Сашко Положинський


Довідка

З 31 березня по 9 грудня по всій Україні проходять 27 відбіркових конкурсів ХІІІ Всеукраїнського фестивалю «Червона рута-2013». Переможці, як повідомляють організатори фестивалю, "будуть брати участь у фінальних заходах фестивалю та представити свій регіон на всеукраїнському рівні".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Хто представлятиме Волинь на «Червоній руті»?
04 листопад, 2012, 17:25