«Волинь» перемогла «Говерлу». ФОТО. ВІДЕО

«Волинь»  перемогла «Говерлу». ФОТО. ВІДЕО
(додано відео о 21:07) Луцька команда «Волинь» у домашньому матчі Прем’єр-ліги переграла з мінімальним рахунком ужгородську команду «Говерла» з Ужгорода 2:1.

Матч відбувся 4 листопада на стадіоні «Авангард» у Луцьку.

У першому таймі можна відмітити чималу кількість фолів та залучення медиків, які надавали допомогу травмованим спортсменам.

На 39 хвилині «Волинь» заробила пенальті за те, що гравець «Говерли» Павло Щедраков зіграв рукою. Втім це пенальті було досить суперечливим, адже насправді м’яч влучив в обличчя гравця, а не відбився від руки.

Пенальті на 40 хвилині матчу бив Душан Савич, який пробив у правий кут від воріт. М’яч добив Володимир Аржанов прямо в правий кут воріт «Говерли». На табло – 1:0 на користь «Волині».



Другий тайм видався більш динамічним. Другий гол у ворота суперників лучан на 56 хвилині забив гравець «Волині» Душан Савич після пасу від Овонікоко. М’яч поцілив у правий нижній кут.



До слова Савич перед грою, учора, 3 листопада, став батьком. У нього народився син, і команда «Волині» показувала це, вдаючи гойдання дитини після забитих голів.

Перевагу у два голи «Волині» вдалося втримати не надовго. Адже вже на 60 хвилині гравець «Говерли» нападник Свєтослав Тодоров передав м’яч на півзахисника Дмитра Трухіна,який цілий у центр штрафної, а звідти шкіряного прямо до воріт «Волині» забив нападник Ле Таллек Деміен. Рахунок – 2:1.



Команді-гостю так і не вдалося до кінця матчу зрівняти рахунок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Віват, Волинь!!!
Відповісти
з такою грою грати "Волині" тільки з ФК МАР'ЯНІВКА!- ПОЗОР!!!
самі не можуть виграти навіть у Говерли. Скільки ж цікаво заплатили пану судьї за цю гру USD?
ГАНЬБА!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
«Волинь» перемогла «Говерлу». ФОТО. ВІДЕО
04 листопад, 2012, 19:28