Лучанка про ОАЕ: Переживали, що подумають ніби ми приїхали для секс-туризму

Лучанка про ОАЕ: Переживали, що подумають ніби ми приїхали для секс-туризму
Олександра Гусар – героїня нового випуску «Нотаток мандрівника».

Мандрівниця розвіяла Інформаційному агентству ВолиньPost деякі міфи про Об'єднані Арабські Емірати, сіре море та підвищений інтерес з боку чоловіків. А також лучанка відверто зізналася, чому полюбила Україну ще більше, після поїздки в Шарджа.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ НОТАТОК МАНДРІВНИКІВ

ТАКОЖ ПІДПИШІТЬСЯ НА СТОРІНКУ РУБРИКИ В FACEBOOK


Протягом 10 днів я мандрувала Об'єднаними Арабськими Еміратами. В аеропорті гадала, що почуватиму себе скутою. Мало не в літаку нас попереджали, щоб ми, дівчата, не робили «зайвих» рухів. Через те, що тамтешні мешканці можуть подумати: жінки їдуть на секс-туризм.

Ми поїхали не в Дубай чи Абу-Дабі, а зупинилися в Шарджі. Вибір був усвідомлений, адже Шарджа - найбільш консервативний емірат, побачити типовий мусульманський побут можна саме там. Нас попередили завчасно, Шарджа - не Дубай (де, до речі, одягатися можна як завгодно), і потрібно слідкувати за величиною вирізу на кофтинці та довжиною спідниці.

В перший день мандрівки я з подругою одяглися доволі пристойно. Однак, неприкритих пліч та плаття до колін виявилося достатньо для підвищеної уваги протилежної статі. Нас окидали поглядами, немов ми кричали про легкодоступність.

Що цікаво, дозволяли собі відверті розглядання не корінні араби, а в основному приїжджі в'єтнамці та індуси. Ясна річ, усі наступні дні ми носили або штани, або довгі спідниці, а також закриті сорочки, і таких інцидентів більше не було.

Той же перший день перебування в Шарджі випав на п'ятницю. А цей день у мусульман вихідний (як у нас неділя). Їм заборонено працювати, вони ходять у мечеть та вляштовують сімейні пікніки. Це найприємніше, що мені доводилося бачити у житті. Люди збираються цілими родинами, грають у ігри, спілкуються, сміються... ані краплі алкоголю, ані цигарок, ані смітинки.

В Шарджі прийнято влаштовувати пікніки на вікенд. Ми теж вирішили відпочити в парку, присіли на травичку й насолоджувалися їжею. Аж тут до нас підходять чоловіки, яким дуже кортіло познайомитися. Вони відверто натякали на різного роду «розваги». Ми одразу чкурнули додому й заодно почитали про особливість цього міста. І ясна річ, що вже наступного дня носили закритих штанах, і тільки в закритих сорочках.


ЧИТАТИ СТАТТЮ ПОВНІСТЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучанка про ОАЕ: Переживали, що подумають ніби ми приїхали для секс-туризму
18 березень, 2017, 13:57