«Зоря» мінімально обіграла «Волинь»

«Зоря» мінімально обіграла «Волинь»
Підопічні Юрія Вернидуба завдяки пенальті вирвали перемогу в кінці поєдинку (0: 1).

З перших хвилин Волинь взяла м'яч під свій контроль, - пише Football.ua.

Особливо яскраво діяв Діденко. На початку форвард пробив з кута карного майданчика, але Шевченко впорався з цим ударом, а потім нав'язав боротьбу за круглого захисникам гостей, в результаті чого Задерецький отримав м'яч в безпосередній близькості до воріт, але Форстер встиг заблокувати удар.

Луганчани намагалися комбінувати, але їхні атаки раз за разом зводилися до закидань вперед. Перший момент у підопічних Вернидуба виник в середині тайму. Калітвінцев тонким пасом вивів Бонавентуре один на один, але Кичак не дав себе обвести, а секундами пізніше у відчайдушному стрибку врятував після добивання Петрякова. Іван мав ще один момент через кілька хвилин, але перекинув і воротаря, і ворота. Бонавентуре частенько відривався від захисників Волині, але не завжди вистачало зрілості молодому нападнику, щоб грамотно розпорядитися м'ячем. Команди пішли на перерву за рахунку 0:0.

Другий тайм почався з того, що гості тероризували правий фланг оборони господарів. Петряк, Бонавентуре і Пауліньо постійно зміщувалися в цю зону, але вивести цю перевагу на табло у гостей не вийшло.

Волинь відповіла моментом Мемешева. Виходили господарі троє на одного захисника, але Редван поскупився і не реалізував свій момент. Гостроти атакам команди Кварцяного давали флангові проходи Задерецького, який до кінця поєдинку почав досить часто втікати від Опанасенка. Зоря не реалізували ще один момент в кінці матчу. Соболь здорово накинув м'яч в район одинадцятиметрової позначки, звідки Бонавентуре головою пробив вище воріт.

Розв'язка ж настала на 90-ій хвилині, коли Кадімян потрапив в руку Роману Никитюку. Суддя без вагань призначив пенальті, який упевнено реалізував Форстер, як підсумок - Зоря вириває 3 бали, а підопічні Кварцяного можуть пишатися таким матчем, бо дали бій 3-ій команді чемпіонату.

Волинь - Зоря 0: 1
Голи: Форстер, 90 (п)
Волинь: Кичак - Тетеренко, Р. Нікітюк, Горопевшек, Шаповал - Чепелюк (Дудик, 68), Логінов - Мемешев Редван (А. Никитюк, 89), Діденко, Задерецкій - Петров

Зоря: Шевченко - Опанасенко, Форстер, Чечер, Соболь - Гречишкін, Харатін - Калітвінцев (Бабенко, 80), Петряк (Любенович, 55), Пауліньо (Кадімян, 76) - Бонавентуре

Попередження: Шаповал, Горопевшек, Тетеренке, Р. Нікітюк - Соболь

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.