«ВолиньБаскет» допоміг хворому хлопчику

«ВолиньБаскет» допоміг хворому хлопчику
Біди чужої не буває – це перевірена часом істина не потребує доказів. І хто як не спортсмени розуміють, що тільки взаємопідтримка і вчасно підставлене плече здатні рушити гори.

Так сталося, що президент БК «ВолиньБаскет» Іван Гресь випадково дізнався про хворобу Артема Батури з Вишгородського району, що на Київщині. І його історія так глибоко закарбувалася в душу, що керманич луцького баскетбольного клубу зрозумів – не матиме спокійного сну поки не спробує допомогти.

Основний діагноз хлопчика: синдром портальної гіпертензії, кровотечі з варикозно розширених вен стравоходу, шлунково-кишкова кровотеча, постгеморагічна анемія. Лікується Артем в національній спеціалізованій лікарні «Охмадит», тому в боротьбі за його здоров’я дорога кожна гривня.

Саме з цією метою «ВолиньБаскет» оголосив, що гроші, виручені від продажу квитків на останньому домашньому матчі сезону Суперліги Парі-Матч, передасть Артемові на лікування. І нехай величезної суми зібрати не вдалося (на превеликий жаль, нема в Луцьку 10-тисячного залу), однак вона від щирої душі всіх уболівальників та прихильників баскетбольного клубу з обласного центру Волині.

Разом із грошовою допомогою та конструктором, Іван Гресь подарував хлопчикові шапку, значок та магніт із логотипом БК «ВолиньБаскет». І якою ж була радість, коли дізналися від бабусі, що Артемко настільки полюбив символіку, що навіть лягав спати з волинськими сувенірами.

Зараз стан хлопчика трохи покращився – на вихідні 18-19 березня лікарі вперше відпустили його додому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«ВолиньБаскет» допоміг хворому хлопчику
20 березень, 2017, 10:25