У Луцьку співмешканець убив жінку

У Луцьку співмешканець убив жінку
На вулиці Черняховського в Луцьку виявили тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

Як з’ясували правоохоронці, вбивство скоїв співмешканець лучанки, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Зокрема вчора, 19 березня, в квартирі багатоповерхівки на вулиці Черняховського в Луцьку виявили труп 57-річної місцевої жительки зі слідами насильницької смерті. На місце пригоди виїхали керівництво ГУНП у Волинський області, Луцького відділу поліції, слідчо-оперативна група.

Оглядом місця події встановлено, що труп пролежав у квартирі декілька днів. «На тілі потерпілої правоохоронці виявили сліди насильницької смерті – колото-різані рани та інші тілесні ушкодження. Труп перебув у стані явно виражених гнильних змін», – йдеться в повідомленні поліції.

Провівши ряд оперативних заходів поліцейські встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 51-річний лучанин, співмешканець постраждалої.

«За фактом умисного вбивства слідчі проводять досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Нині, вирішується питання щодо оголошення затриманому підозри в скоєнні умисного вбивства та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Петро Шпига, начальник ГУНП у Волинській області.

Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку співмешканець убив жінку
20 березень, 2017, 11:34