У Луцьку б'ють і грабують дедалі частіше, - телеканал СТБ

У Луцьку б'ють і грабують дедалі частіше, - телеканал СТБ
«Луцьк - небезпечний. Місцева молодь б'є на сполох. Ходити вечорами по місту стало страшно - б'ють і грабують нині дедалі частіше. Щоб убезпечити себе від гоп-стопу, місцеві активісти відкрили безкоштовні курси самооборони для студентів»

Це текст – з сюжету каналу СТБ про безкоштовні курси самооборони для студентів.

На курсах не показують, як роз'юшувати носи, й не складають нормативів на чорний пояс. Тут навчають елементарної самооборони.

Головне правило - не дати себе вполювати, завжди бути напоготові.

А ще тут наставляють: найперше - не розгубитися, навіть якщо вхопили. І знати: сила - не головне. Хитрість - ось секрет перемоги дівчат над нічною поганню. Приміром, аби вирвати руку, не треба її тягти.

Видиратися із грабіжницьких обіймів теж треба креативно. Використовувати й підбори, й зуби, й незахищеність чоловічого паху.

Як похолоднішає, курси почнуть проводити у приміщенні. Всі заняття безкоштовні.

Курс складається з шести занять. Після чого учасники повинні скласти іспит. Екзамен відбудеться у вигляді життєвої ситуації.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такие гопаряки на фото :)
Відповісти
Орися, ти шо дура? В короткій спідниця сама у парку? Ну і не жалійся потім...
Відповісти
Не думаю, що ініціатива цього сюжету належить журналісту каналу СТБ. Скоріш усього, сюжет зняти попросили організатори цих курсів. А тепер питання: ЧИМ ВИ ДУМАЄТЕ, ЙОЛОПИ? Яку ви рекламу місту в Україні зробили??????
Відповісти
Прочитав я от Правила коментування матеріалів ВолиньPost (надалі за текстом – Правила) і дуже здивувався вже доволі тривалій наявності коментаря автора з іменем Турист, розміщеного ним 05 листопада 2012 року о 13:52 год на даній веб-сторінці (http://www.volynpost.com/news/8604-u-lucku-byut-i-grabuyut-dedali-chastishe-telekanal-stb).
У пункті 1.3. Правил, нібито, чітко передбачено, що у коментарях заборонено (окрім іншого – прим. Авт) ображати людей. А згідно речення першого пункту 1.4. Правил, коментарі користувачів, де допущені порушення цих правил, адміністрація видалятиме.
Тож у мене виникло наступне запитання до модераторів та адміністрації сайту ВолиньPost. А чи дійсно модеруються коментарі матеріалів ВолиньPost і чи видаляються адміністрацією коментарі користувачів, де допущені порушення цих правил? Якщо так, то на Вашу думку вжите у своєму коментарі Туристом слово «ЙОЛ....И», що було використане ним на адресу, як він виразився, «організаторів цих курсів» не є образливим? Ці правила точно не мають декларативного характеру? Чи критерії образливості для модераторів та адміністрації сайту ВолиньPost дуже гнучкі та своєрідні? Маю надію, що мені вдасться незабаром одержати від Вас відповіді на ці запитання.
Тепер дозволю собі відповісти автору коментаря з іменем Турист на його грубе запитання, адресоване організаторам безкоштовних курсів самооборони для студентів у Луцьку (наперед прошу вибачення в останніх за втручання, можливо, не в свої справи – просто не можу більше на усе це лише дивитися і при цьому залишатися осторонь). Ні, вони не є тими, ким Вам, шановний Туристе, здаються. Тобто, до отого негативного слова, що починається на літеру «Й», яким Ви їх, так би мовити, «припечатали», вони відношення не мають. Кажу Вам це із упевненістю та з позиції дещо знаючої людини.
А от на Вашому місці я не поспішав би виражати свою точку зору, засновану, як на мене, лише на власних припущеннях (не лише з приводу ініціативи сюжету на телеканалі СТБ про вищезгадані курси, а й взагалі). Тим більше в тому випадку, коли за певним висновком з Вашого боку слідують образи на адресу людей.
Адже все ж таки наявність інтуїції у Вас (навіть нехай раніше безпомилкової) є, на мою думку, не досить достатньою доказовою базою для наявності підстав на такі жорсткі та ледь не категоричні, на мій погляд, висловлювання з Вашого боку. Тому що Ваша точка зору може бути сприйнята іншими людьми як істинна та мати, як наслідок, непередбачувані та неконтрольовані наслідки.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку б'ють і грабують дедалі частіше, - телеканал СТБ
05 листопад, 2012, 11:02