Як голосували райони і міста Волині. Рейтинг

Як голосували райони і міста Волині. Рейтинг
У всіх містах та районах Волині, крім одного, перемогла «Батьківщина». Лише у Любешівському районі, звідки родом віце-спікер Адам Мартинюк, першими були комуністи.

За даними сайту ЦВК, уже опрацьовано всі протоколи з результатами голосування на Волині у багатомандатному виборчому окрузі. IA ZIK оприлюднила інформацію, які партії найпопулярніші у всіх районах та містах обласного значення.

Отож, всюди, за винятком Любешівського району, першою була «Батьківщина». В цьому поліському районі перемогли комуністи. Загалом є певна тенденція – на півночі області КПУ та Партія регіонів користуються на Волині найбільшою підтримкою. Натомість, найбільш опозиційними виявилися мешканці міст.

П’ятірка регіонів Волині, де ВО «Батьківщина» набрала найбільше голосів:

Ківерцівський район - 50,6 %,
Маневицький район - 47,1 %,
місто Ковель - 46,8, %,
Рожищенський район – 46 %,
Ковельський район - 45,5 %.

П’ятірка регіонів Волині, де ВО «Свобода» набрала найбільше голосів:

Місто Луцьк - 28,2 %,
місто Нововолинськ - 26,1 %,
місто Володимир-Волинський - 24,5 %,
Іваничівський район – 23 %,
Луцький район - 20,9 %.

П’ятірка регіонів Волині, де партія УДАР набрала найбільше голосів:

Місто Володимир-Волинський - 24,2 %,
місто Нововолинськ - 23,6 %,
місто Луцьк - 19,6 %,
Любомльськи район- 17,2 %,
Володимир-Волинський район - 17,1 %

П’ятірка регіонів Волині, де Партія регіонів набрала найбільше голосів:

Шацький район - 24,5 %,
Старовижівський район - 22,2 %,
Ратнівський район - 18,4 %,
Камінь-Каширський район - 17,6 %,
Горохівський район - 17,5 %.

П’ятірка регіонів Волині, де Комуністична партія України набрала найбільше голосів:

Любешівський район - 41,8 %,
Камінь-Каширський район - 10,9 %,
Шацький район - 9,4 %,
Маневицький район - 7,5 %,
Ратнівський район - 7,2 %.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 30
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні земляки. ВАС горілка," зелений туризм" та вугрі ,зробили білими воронами на фоні рідної Волині. Ганьба!
Відповісти
Любешівським полішукам з порепаними пятками можна ставити діагноз: вони хочуть повернути комуністів, колгоспи, трудодні, каганці, сукати пута і красти в колгоспі солому, їм треба борону через плече і соху, серп і молот (...слева - молот, справа - серп, хочешь жни, а хочешь - куй, все равно получишь хуй.), і знову гнити в сибірських таборах. Тут ще має ідеологічний вплив кордупель, який виріс на любешівському тапчані, закопаному в долівку, на якому впоперек спали 11 дітей. Але є переконання, що він сам в цю ідеологію давно не вірить. Наздоганають їх камінь-каширці, які ще десяток років назад кидались на "лампочку Ілліча" з сокирою. Ці теж не проти все розпочати з "чистого листка" - сніп жита молотити ціпом. В одному маленькому регіоні - така різна і діаметрально протилежна свідомість і погляди на політику. Ніби з одного боку області - Нігерія наполовину з Сомалі, а з іншого - трохи Румунії. А у восьми районах області, Ковелі і, (як не дивно!), в Луцьку ще по інерції вірять тій, яка сьогодні перебуває "во глубінє сібірскіх руд": за неї голосують понад 40% виборців! Ну, тут трохи зрозуміло: це жебрацький електорат, який останній раз їв мясо у 1991 році і вірить обіцянкам на щасливе життя. Він і далі буде вибирати кандидатів на пости міністрів з посвідченням трактористів. Не треба бути експертом, щоб зробити висновки: в це болото в центрі Європи найближчі 100 років ніякі зміни на краще не прийдуть.
Відповісти
Это что-то. У нас вакансия резидента в Камеди-Клаб.:)
боюсь помилитися ви голосували за Тягнибока! Побільше таких коментів
Відповісти
ВИ, Я БАЧУ, ПО ЦІЙ ПИСУЛЬЦІ ДОБРЕ ЗНАЄТЕ ПОЛІСЬКІ НОГИ ТА ЗНАЙОМІ З КОМУНІСТИЧНОЮ ІДЕОЛОГІЄЮ. З ПОДАЛЬШОГО, ГНИЛОГО, ТЕКСТУ СТАЄ ВІДОМО, ЩО СЕЛА ПОЛІСЬКОГО, А ТИМ ПАЧЕ, ВОЛИНСЬКОГО ВИ НЕ ЗНАЕТЕ. СКЛАДАЄТЬСЯ ВРАЖЕННЯ, ЩО ВИ НІЧОГО НЕ ЗНАЄТЕ В ТЯЖКОМУ СІЛЬСЬКОМУ ЖИТТІ, ВИ ПРОСТО "НІХТО". ВИ НЕ ОЦІНЮЄТЕ - ВИ І Є ТОЙ ЖЕБРАК, ЩО НЕ МАЄ ЕЛЕМЕНТАРНИХ ПОЛІТОЛОГІЧНИХ ЗНАНЬ! ВИ І Є БОЛОТО, ЩО БЕЗ ЗУПИНУ "ЛЯПАЄ", ЗАЛИШАЮЧИСЬ НІКИМ!!!
Відповісти
Методология создания внутрирегиональных конфликтов совершенствуется. Спасибо ЗИКам и Рычукам. Ребята, Вы делаете мою работу. Чем хуже-тем лучше.
Відповісти
Тупе забуте Богом і людьми Полісся! Який сором, яке жахіття!!!!!
Відповісти
Перепрошую, а Ви ,лучани, часом не ПОЛІШУКИ?
Відповісти
Я ПОЛІЩУК І, НЕВДОВЗІ, КАНДИДАТ НАУК. Я З ЛЮБЕШОВА! ЯКЩО ЦЕ ЖАХІТТЯ - ТО НЮРНБЕРГ ЗА ВАМИ ПЛАЧЕ! НАЖАЛЬ...
Відповісти
Там люди працюютьі бачуть те, що зроблено для них, для родин! А вам у теплих кріслах і перед монітором тільки гаслами кідатись, та на мітинги проплачені ходити, да тільки бла-бла-бла... От і тявкайте далі!!! Собаки лають - караван іде!!! Слава Україні!!!
Відповісти
Там "працюють", возячи моркву і полуницю в Брест і Пінськ, контрабандні цигарки хвірою за кордон і ловлячи рибу кошиком. І так воно ще довго буде, бо ці задрипанці кращого не бачили. А справжньої роботи там нема. Поля заросли лозою, в бурянах водяться вовки - ось вам і робота. А недокурка Адама Мартинюка таке становище влаштовує. Це його електорат.
Відповісти
Камінь-Кошмарськ і Любешів проголосували за "Свободу" відповідно 8 і 5,7%. Навіщо бидлу свобода. Є чарка смердючого самогону, є шкварка - ось і вся свобода.
Відповісти
Від бидла і чутно таке! А ваша "Свобода" - це волати і нічого не робити! Що ви зі своїм Тягнибоком зробили для України? Факти!!! Відповідь одна - ні-чо-го!!! Тільки до кормушки лізе, бо вважає, що його черга там "поритись" настала! :) Прихвостень американсько-нацистський!!!
Відповісти
цікаво , а ТВОЯ КПУ ТА ПР не біля кормушки зараз і попередні 20років?
Відповісти
Ну от і справжне нутро "полішук-2", "антиполіщук"... Своїх земляків хаяти та ображати і тільки за те, що люди СВОЮ думку на виборах виказали... З такими толку в Україні ніколи не буде, яки "своє" силою та образами навязують! Це не "Свобода" - це бандерівщина!!!
Відповісти
а як можуть поводити себе українці-пристосуванці? вони привикли чекати що хтось їм щось дасть, щось пообіціє вони мягкотілі слабі духом- Палиця,Єремеєєв,Мартинюк(кпу),Івахів це наслідки.Полішуки не розуміють шо Єрем і Івахів за їхній рахунок їм вікна в котельню вставили, зірок естради в центри сіл привозили(не розраховувались за здане молоко, і ціноутворення ввідповідне)А потім ниють що в парламенті одні олігархи, а Гузь нічого не зробив перед виборами. А що ви хотіли щоб він вам зробив? Ви не ох...ли? Він вам шо б... за молоко гроші винен?
Хто читає це роздрукуйте, будете їхати на вихідні додому не забудьте прочитати односельцям( так як нажаль інтернет ще там вдиковинку і ніякий Єремеєв його вам не проведе)
Єдина гарна риса Українців-працьовитість і то напевне це віковий інстикт.
Відповісти
ЩЕ ОДИН "ЗАРВАВШИЙСЯ" ВОЛИНСЬКИЙ ТРОЛ!!! ВИ ПИЛЮКА МОРСЬКА... ГОТОВИЙ ПЕРЕКОНУВАТИ ВАС НЕ В ІНТЕРНЕТІ, А НАЧНО, ТАК ЯК ПИШЕТЕ ВИ НЕ ЗНАЮЧИ
Відповісти
ви хочете мені пику натовкти? а якщо у вас це не вийде, а зовсім навпаки?
Поліщуки мають право в бюлетні свою позицію висловлюватии, а я в інтернеті не маю? Нічого проти поліщуків і українців я не маю, я їх тільки не розумію і не можу з цим змиритися. 41% за комуняк це перебор.
п.с. звідкі в комуняк і Юща стільки бабла на рекламу? Чому Мороз не був в телевізорі? правильно бо ПР нагло розводить хохлів. Я б ще багато що написав.
п.п.с і звідки ви знаєте, що я нічого не знаю?
Відповісти
ДО ЧОГО ТУТ ПОБИТТЯ ПИКИ??? У ВАС РІЗКІ ТА ПРЯМІ ВИСЛОВЛЮВАННЯ ПРО ЛЮДЕЙ, ЩО ВИ ЇХ НЕ ЗНАЄТЕ.
Відповісти
от переконайте мене що я нычого не знаю
Відповісти
Пліщуку-напівкандидату:Я доктор наук і за п'ятнадцять років роботи в спецраді таких тупих на царство в науці ще не освячував. Залишайся недокандидатом. Нам науковцям буде не так соромно.
Відповісти
ПСЕВДОДОКТОРУ, ЩО 15 РОКІВ ЯКРАЗ І ОСВЯЧУЄ ТАКИХ ЯК НАШІ "ВЖЕ ДЕПУТАТИ" ЗА ХОРОШУ СУММУ. ДО ТОГО Ж ТУПИЙ ТУПОМУ РІЗНИЦЯ. ВСЕ ВІДНОСНО - ВАМ ДОКТОРУ НЕ ЗНАТИ! ПОВАЖАЮ ВАШІ ЗДОБУТКИ, АЛЕ КСЕНОФОБІЯ РІЧ БРИДКА, ТОМУ ПОКИНЬТЕ ЦЕ.
Відповісти
Недокандидату з Любешова: Дай дисертацію на вичит Мартинюку. Він знає, що "на жаль" пишеться окремо, а ти ні. Нащо такі кандидати неук?
Відповісти
ВЖЕ ВИЧИТАВ!
Відповісти
ДЯКУЮ ЗА ПОПРАВКИ!
Відповісти
все ясно. найбільш забита публіка, яка голосує за Партію регіонів, живе у селах на Поліссі. невже вам товариші-полішуки так чудово живеться при правлінні ПР та КПУ? деградуєте. алкоголізм на селі процвітає, цінностей немає ніяких. хіба що попи з московської церкви мають на вас вплив. Ганьба!
Відповісти
ну результат голосування на Поліссі зрозумілий. влада зробила з людей напівкріпаків. інтернету там немає. роботи нормальної також. так що все закономірно. потрібно терміново направляти на Полісся десант для прощищення мізків від рабського мислення. не можна лишати їх напризволяще.
Відповісти
та голосували вони так, тому, що біднота. що бачать? тільки працю та й випити опісля. а пр гроші дала електорату, тому й проголосували. в них то і інету немає, що по тєліку покажуть так і правда.... шкода. вони думають що в срср райське життя було і яйця по рубльдвадцять...
Відповісти
ПР, КПУ - Респект!!!
БЮТ, Свобода - отстой!!!
Привіт дикунам з м.Луцьк!!!
Приклад з вас брали як голосувати, Палиця вам в підмогу! :)))
Відповісти
Чого обурюватись 40 відсотками комуністів у Любешові? Так вони віддячили Мартинюку. Рівно стільки ж - 40 відсотків - Луцьк дав Палиці, як віддяку. Два чоботи пара. Київ може собі дозволити не купуватись на гречку. Бідна Волинь - ні.
Відповісти
Любешівський район, сором та ганьба.
Відповісти
Останні новини
Як голосували райони і міста Волині. Рейтинг
05 листопад, 2012, 12:05