Шпига звільнив скандальних ківерцівських поліцейських

Шпига звільнив скандальних ківерцівських поліцейських
Начальник ГУПП у Волинській області Петро Шпига підписав наказ про притягнення до дисциплінарної відповідальності працівників Ківерцівського відділу поліції.

Про це повідомили у СК ГУНП в області.

За підсумками службового розслідування ухвалено рішення про звільнення зі служби в поліції начальника сектору реагування патрульної поліції Віталія Алексюка та дільничного офіцера поліції сектору превенції Юлії Романюк, а також притягнення до дисциплінарної відповідальності начальника Ківерцівського відділу поліції, керівників секторів кадрового забезпечення та моніторингу, а також оперуповноваженого сектору кримінальної поліції.

Нагадаємо, що в суботу, 11 березня, начальник сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського відділу поліції, в неробочий час, керував автомобілем Mitsubishi в стані алкогольного сп’яніння. У його автомобілі знаходився ще дільничний офіцер поліції.

На вимогу поліцейських управління патрульної поліції зупинитися правоохоронець не відреагував, натомість, почав утікати. Внаслідок переслідування правопорушник пошкодив службовий автомобіль патрульних Toyota Prius.

Відповідно до наказу начальника ГУНП у Волинській області Петра Шпиги від 13 березня було призначене й проводилося службове розслідування за фактом грубого порушення дисципліни ківерцівськими поліцейськими.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Юру звільнили з посади чи ні
Відповісти