Волинським ветеринарам не доплатили 1,5 мільйона гривень

Волинським ветеринарам не доплатили 1,5 мільйона гривень
На забезпечення заробітної плати ветеринарам Волинської області протягом січня-березня 2017 року передбачили 4, 5 мільйони гривень, натомість необхідна сума – 6 мільйонів гривень. Відтак, керівник Головного управління ветеринарної медицини у Волинській області Богдан Лозинський заявляє, що ситуація з фінансуванням – найгірша в Україні.

Про це йшлося 20 березня під час засідання комісії з питань бюджету, фінансів та ціноутворенння Волинської обласної ради.

Під час обговорень змін до бюджету депутати повідомили, що для волинських ветеринарів на перший квартал передбачили 4,5 мільйони гривень. Натомість Лозинський зауважив, що аби закрити заробітної пати треба щонайменше 6 мільйонів на квартал. Нараз в ділянці лікарень та лабораторій працює 600 працівників, та 150 працівників інспекторської ланки.

«Ситуація у фінансуванні ветеринарних лікарень та ветеринарних лабораторій- найгірша в Україні», заявив Лозинський. Мовляв відповідно до навантажень, фінансування на Волині- найменше.

Оскільки на перший квартал не дофінансували 1,5 мільйона, працівники змушені брати відпустки за власний рахунок. Загалом же він передбачає, що у другому кварталі ситуація не зміниться.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.