Танцювальний чемпіонат у Луцьку вразив майстерністю учасників

Танцювальний чемпіонат у Луцьку вразив майстерністю учасників
Сотні танцювальних пар із усієї України зібралися у Луцьку 19 березня, аби продемонструвати свої таланти і професійну майстерність під час участі у «Чемпіонаті Волині – 2017».

Учасники взяли участь у відкритому чемпіонаті Волинської області із спортивних танців, який відбувся за підтримки депутата Луцької міськради Сергія Шкоди.

Рівень організації заходу, висока майстерність танцівників, нагородження переможців – усе стало особливим у цей день, що став святковим і незабутнім як для учасників, так і для глядачів.

«Дуже приємно, що наше танцювальне свято отримало таку підтримку і увагу, – зауважив Сергій Кравчук, Президент асоціації спортивного танцю Волинської області, керівник танцювального колективу «Троянда». – Наша талановита молодь безперечно заслуговує на це. Серед учасників змагань ми спостерігали дуже сильні пари, професіоналів найвищого рівня, переможців численних всеукраїнських й міжнародних змагань. Такі таланти славлять наше місто в Україні і в світі».

Близько 300 пар різних вікових категорій, починаючи від наймолодших учасників, вийшли цього дня на танцювальний майданчик і запалили глядачів віртуозним виконанням номерів у різноманітних стилях – вальс, танго, квікстеп, фокстрот, самба, румба, ча-ча-ча та багатьох інших.

Традиційно, чимало кубків і призових місць отримали вихованці клубу спортивного танцю «Троянда», представники інших танцювальних клубів Волині. Високі результати лучан підтверджують – наші танцівники – достойні суперники, гідні найкращих нагород і найвищого визнання.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ДЕ Було анонсовано цю подію???? З радістю би прийшла.
Відповісти
Останні новини
Танцювальний чемпіонат у Луцьку вразив майстерністю учасників
21 березень, 2017, 06:24
У луцьких патрульних - 31 авто
21 березень, 2017, 05:26