В «Устилузі» прикордонники виявили пістолет та гвинтівку

В «Устилузі» прикордонники виявили пістолет та гвинтівку
Зброю виявили прикордонники Львівського загону у пункті пропуску «Устлуг».

Про це повідомляють у Держприкордонслужбі України.

Зокрема під час огляду автомобіля Volkswagen на виїзд з України прикордонники за допомогою службового собаки виявили пневматичний пістолет марки Makarov Cal.4.5 mm. Його перевозив громадянин України, приховавши в салоні автомобіля.

В іншому випадку, під час оформлення на в’їзд в Україну мікроавтобуса Volkswagen , у багажному відділенні знайшли пневматичну гвинтівку KAYOBA Cal. 4,5мм та оптичний приціл. На авто також спрацював натренований на пошук зброї службовий собака.

За фактами проінформували співробітників Нацполіції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: зброя
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто чи що дає право тим "розумакам" відбирати в людини абсолютно ЛЕГАЛЬНУ на території України річ? Про оптичний приціл промовчу - він ВЗАГАЛІ не зброя і навіть не основна частина зброї, то як бінокль чи окуляри віджати... Суть нашої "чудової" держави, мені то знайомо ще з року так з 2005-го, коли два тупих мента-ППСника з розумним виразом мармизи втирали мені, що "дозволений калібр 4,0, в тебе 4,5, конфіскація, і взагалі поїхали в горотдєл", хотіли певно витрясти з гаманця ті скоти останні гроші, але не судилося - на пропозицію - "а поїхали, біс з ним, тільки я зараз дзвоню адвокату, а ви складете протокол вилучення офіційний, в його присутності і з понятими а через пару днів з вибаченнями віддасте і полетите з роботи за преевищення повноважень (а вони ще й руки прикласти до мене пробували, андони) - послали на 3 букви і відчепилися...
Відповісти
Останні новини
В «Устилузі» прикордонники виявили пістолет та гвинтівку
22 березень, 2017, 10:31