Волинь – у піонерах розвитку е-демократії в Україні

Волинь – у піонерах розвитку е-демократії в Україні
Електронне урядування за прикладами передових країн світу хочуть запровадити в Україні. Волинь – серед пілотних регіонів, де розвиватимуть так звану е-демократію.

Про це повідомляє ВРД НСТКУ.

Луцьк став першим містом, де обговорили концепцію її розвитку. Ознайомили волинян із відповідним планом заходів доповідачі з Держагенства з питань електронного урядування України.

Детальніше про заходи розповів регіональний координатор програми ІҐЕП на Волині Роман Матвійчук: «Програма має 4 компоненти: формування і сприяння реалізації національної політики в електронному врядуванні та електронній демократії; автоматизація ЦНАПів і переведення адміністративних послуг у режим он-лайн; розвиток електронної демократії; зміцнення потенціалу. Захід покликаний обговорити проект концепції розвитку електронної демократії в Україні, яка за останні декілька місяців була розроблена. Цей проект буде обговорений не лише у Волинській області, а й в областях, які теж є партнерами програми: у Вінницькій, Дніпропетровській і Одеській, а також у містах Львові та Києві. Після врахувавння всіх необхідних доопрацювань і уточнень до проекту концепції вона буде разом із відповідним планом заходів затверджена Постановою Кабміну України».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинь – у піонерах розвитку е-демократії в Україні
22 березень, 2017, 17:39