Волинський санаторій «заманює» відпочивальників

Волинський санаторій «заманює» відпочивальників
23-го лютого на позачерговій сесії Іваничівської районної ради депутати дали згоду на прийняття у спільну власність територіальних громад сіл та селища району відокремленого підрозділу «Шахтар» ДП «Волиньвугілля». Таке рішення наступного прийняли депутати Нововолинської міської ради.

Чому генеральний директор ДП «Волиньвугілля» Олександр Зорін надіслав листи до обох рад листи, в яких він просить винести на розгляд сесії питання щодо передачі у комунальну власність об’єкт соціальної сфери санаторій «Шахтар», що знаходиться в Павлівці Іваничівського району, якщо це йде всупереч Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», ст.2, директор санаторію «Шахтар» Віталій Шевчук, за його словами, так і не зрозумів, – йдеться в публікації видання БУГ.

«Ми працюємо у звичному режимі, як і працювали. Прибираємо, чистимо, загрібаємо, робимо ремонти. Зараз нас працюючих у штаті 21 людина. Готуємось до прийняття відпочивальників. Трохи грошей дало шахтоуправління. В основному стараємося заробляти самі. Віддали частину приміщення в оренду Павлівській громаді, «Курчак» знімає номери для своїх працівників. Після Пасхи будемо приймати на санаторно-курортне лікування, а влітку матимем дітей на відпочинок», – розповідає він.

Приваблива територія своїм місцем розташування - острівок, кажуть, створений штучно Чацьким, де був збудований родинний маєток. Поряд – ставки, де вирощувалась риба. Була збудована церква Михайлом Чацьким, яка діюча сьогодні, пивоварня, звідки пиво везли аж до Варшави, де в основному мешкали Чацькі. А для любителів порибалити – озеро.

Лікар Івана Костів працює в «Шахтарі» з осені минулого року. У листопаді і грудні були відпочивальники на санаторно-курортному лікуванні. У квітні планують відкритись для оздоровлення людей. Чимало процедур пропонує заклад: є соляна і трав’яні кімнати, масажі ручний і підводний, ванни хвойні і перлині, різні фізпроцедури, роблять підводну витяжку. До послуг відпочивальників сауни і басейн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинський санаторій «заманює» відпочивальників
23 березень, 2017, 03:32