Приєднатися до мільйонів: до кінця року в Західній Україні відкриють не менше 60 магазинів «АТБ»

Приєднатися до мільйонів: до кінця року в Західній Україні відкриють не менше 60 магазинів «АТБ»
Мережа продовольчих магазинів «АТБ» – це лідер торговельної галузі України. Щодня майже три мільйони українців по всій країні купують різноманітні товари і продукти саме в «АТБ».

Люди обирають ці маркети не лише через доступні ціни та зручне розташування, але й за високу якість представленої продукції. «АТБ-маркети» справедливо можна назвати народними магазинами.

На сьогодні у 17 областях України їх працює понад 800. Мешканці Західної України ще не мали можливості оцінити усі переваги цієї мережі, але з 2016 року ситуація докорінно змінилася.

Магазини «АТБ» почали відкриватися і тут. Причому експансія до західноукраїнських областей відбулася досить динамічно. Всього кілька місяців тому компанія відкрила свій перший маркет у Львові, а тепер здійснювати покупки в національному дискаунтері можуть жителі таких міст, як Тернопіль, Калуш, Стрий, Червоноград, Яворів, Дрогобич, Борислав, Сокаль, Трускавець, Новояворівськ тощо.



Усього станом на початок березня поточного року в Західній Україні працює 23 магазини «АТБ». І це, слід зазначити, далеко не межа. Компанія планує за 2017 рік істотно збільшити свою присутність у регіоні, відкривши не менше ніж 40 нових підприємств торгівлі. Про те, що керівництво «АТБ» бачить великі перспективи, говорить і той факт, що мережа має намір також побудувати тут власний розподільний центр.

Щоб розуміти, які вигоди від цього матиме економіка регіону (а отже, і його мешканці), варто загалом пояснити принципи роботи компанії. Річ у тому, що розроблений керівництвом мережі формат «національний український дискаунтер» є унікальним навіть у світовому масштабі. Він об'єднав у собі європейський досвід (включаючи підхід до контролю якості продукції й обслуговування покупців) та українську цінову політику.



У першому випадку високих стандартів дотримують за рахунок наполегливої праці співробітників, яких більше ніж 35 000 (!) осіб. А ось забезпечувати низьку вартість товарів компанія може за рахунок того, що заробляє на величезному обороті, а не на націнці, як інші торговельні мережі. Іншими словами, «АТБ» надає перевагу формулі, за якою краще на кожній пачці заробити по копійці, але продати сто пачок, ніж продати одну пачку, заробивши на ній сто копійок. Саме у цьому і закладено незмінний принцип низької цінової політики «АТБ».

Але повернемося до інших переваг. Важливо, що кожен новий регіон, в якому компанія розпочинає свою діяльність, отримує від цього тільки вигоди.

По-перше, це високий стандарт обслуговування, відповідати якому повинні й інші торговельні мережі того чи іншого населеного пункту.

По-друге, це створення нових робочих місць. До того ж для більшості співробітників це не просто робота, але й можливість кар'єрного зростання: компанія має власний освітній центр, навчання в якому дає можливість обійняти більш високу посаду. Це, до речі, пояснює, чому на керівних постах в «АТБ» практично немає «сторонніх» людей: усі директори і керівники розпочинали роботу рядовими співробітниками мережі.

По-третє, принциповою позицією компанії є збереження регіональних культурних традицій. Це проявляється у тому числі в тісній взаємодії з місцевими товаровиробниками. Ті, хто мав можливість відвідати магазини «АТБ» у різних містах, наприклад у Львові та в Чернігові, могли помітити: їхні асортименти відрізняються, адже у Львові більше продуктів львівських виробників, а в Чернігові – чернігівських. Отже, локальні виробництва отримують ефективний майданчик для збуту своєї продукції, а це важливо для розвитку економіки регіону.



Тепер поговоримо про соціальні проекти «АТБ». Відомо, що компанія є патріотично орієнтованим бізнесом. Багато співробітників «АТБ» зі зброєю в руках захищають територіальну цілісність України: сотні «атебешників» за призовом або добровольцями поїхали воювати в зону проведення АТО.

Станом на кінець лютого мобілізовано 765 співробітників корпорації. За весь час проведення АТО 10 співробітників загинуло, шість бійців отримали поранення. Слід зазначити, що компанія активно допомагає українцям, які потрапили у біду. В кожній області, де є магазини мережі, «АТБ» реалізує подібні проекти, показуючи приклад відповідального підходу до справи.

Підбиваючи підсумок усього сказаного вище, можна тільки порадіти розширенню роботи компанії в Західній Україні. Це не тільки унікальна можливість для багатьох наших земляків приєднатися до багатомільйонного співтовариства покупців «АТБ», лояльність яких мережа заслужила за більше ніж 20 років роботи, а ще й гарна новина для виробників і можливість розвитку для економіки в цілому.

ТЕКСТ - Ольга СОРОКА (Волинська газета)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У ЛУЦЬКУ БУДЕ?
Відповісти
Дай Бог їх на Волині так само "відвідуватимуть" як і на Львівщині.
Відповісти
незабаром в Луцьку буде
Відповісти
В Луцьку біля Сільпо і АС1. скоро відкриття
Відповісти
Останні новини
Приєднатися до мільйонів: до кінця року в Західній Україні відкриють не менше 60 магазинів «АТБ»
23 березень, 2017, 12:46