Вперше у Луцьку: будівельна компанія оголосила конкурс для дизайнерів

Вперше у Луцьку: будівельна компанія оголосила конкурс для дизайнерів
Будівельна компанія «Інвестор» оголосила конкурс для студентів на найкращий дизайн квартири у житловому комплексі «Супернова».

Презентація проекту відбулася у Луцькому національному технічному університеті у четвер, 23 березня.

Один із співорганізаторів, доцент кафедри дизайну ЛНТУ Дмитро Авраменко переконаний, що для студентів цей конкурс може стати чудовою нагодою зарекомендувати себе перед потенційним роботодавцем.

«Ректор нашого вузу Петро Савчук завжди активно підтримує такі проекти, розуміючи, наскільки вони важливі для професійного зростання наших студентів», - розповів Дмитро Авраменко.

За його словами, «Інвестор» займає одне з провідних місць на будівельному ринку Волинської області. Він зауважив, що компанія демонструє новий підхід до будівництва житла: пропонує не просто комфортні квадратні метри, а комплексно підходить до організації місця, яке в майбутньому стане чиєюсь оселею.

«Дуже приємно, що така компанія звернулася до університету, адже це прекрасна можливість для студентів здобути досвід та проявити себе. Це вперше, щоб студентам дали таку можливість попрацювати на ринку, в перспективі, можливо, навіть отримати роботу», - вважає Дмитро Авраменко.

Після короткого знайомства маркетолог будівельної компанії «Інвестор» Ірина Новосад розповіла студентам кафедри дизайну про умови участі у конкурсі та про основні вимоги до робіт.

«Головна мета нашого проекту – знайти молоді таланти, зацікавити спеціалістів-початків працювати у галузі будівництва. Наша компанія інтенсивно розвивається, щороку розпочинаємо все більше об’єктів. Тому ми даємо можливість студентам попрацювати на реальних об’єктах та здобути практичні навики. Можливо, вони гарно проявлять себе і стануть нашими колегами», - розповіла Ірина Новосад.

Студенти розроблятимуть дизайн для 1- та 2-кімнатних квартир житлового комплексу «Супернова».

Основні умови конкурсу:

- кількість робіт – необмежена;
- проекти мають бути розроблені у сучасних графічних редакторах; виконані у 3-D перспективі; представлені в електронному вигляді та скомпоновані в єдину презентацію у форматі 1х1 метр;
- кінцевий термін подачі робіт – 31 травня 2017.

Всі роботи потрібно надсилати на електронну адресу: [email protected] з позначкою «Конкурс ЖК «Супернова».

Представники забудовника вирішили не обмежувати конкурсантів у творчості, тому студенти самі обиратимуть напрямок та стиль, в яких працюватимуть.

Оцінювати роботи буде журі, до складу якого увійдуть викладачі кафедри дизайну ЛНТУ, відомі українські дизайнери та директор компанії «Інвестор» Андрій Разумовський.

Фінальною частиною проекту стане виставка конкурсних робіт, де відзначать авторів найкращих робіт цінними подарунками.

Керівник відділу продажів компанії «Інвестор» Вікторія Доманська наголосила на тому, що дизайнери повинні створити житло, у якому «буде перш за все комфортно жити».

«Найчастіше клієнти нашої компанії цікавляться, як можна перепланувати квартири. Наприклад, з 1-кімнатної квартири зробити 2-кімнатну, зонально відділяючи спальню від вітальні», - розповіла Вікторія Доманська.

До слова, учасники проекту невдовзі відвідають будівельний майданчик ЖК «Супернова», щоб «відчути квартири», на власні очі оцінити масштаб житлового комплексу та зробити необхідні заміри для створення дизайну.

Студенти запевняють, що їм неймовірно цікаво брати участь у цьому конкурсі, адже не щодня з’являється можливість попрацювати з реальним об’єктом.

Другокурсниця Світлана Ткачук планує використати такий проект як дипломну роботу.

«Треба щось робити не тільки в межах університету та пар. Якщо сторонні люди, які розуміються на будівництві, дають таку можливість – нею необхідно скористатися», - переконана дівчина.

Вона зауважила, що таку пропозицію волинські студенти кафедри дизайну отримали вперше. За її словами, в цьому проекті можна реалізувати себе та отримати хорошу роботу для власного портфоліо.

Студентка 41 групи Діана Колеснікова вже також думає над тим, як облаштує квартиру у ЖК «Супернова».

«Хочу себе проявити, бо раніше не було подібних пропозицій від великих компаній. Добре, що можна робити перепланування, тобто є поле для творчості та фантазії. Особисто для мене також буде дуже приємно, якщо я знатиму, що у квартирі з моїм дизайном хтось щасливо житиме», - поділилася Діана Колеснікова.

За тим, як відбуватиметься конкурс, слідкуйте на сайті будівельної компанії «Інвестор»: http://www.investor.lutsk.ua/




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Був я там, поки дочка по квартирі взнавала, пройшовся краєм по майданчику, явно людини яка б відповідала за якість будматеріалів в фірмі нема, цегла максимум 75-ка, армопояс явно кустарний з гладкого дроту. Відговорив дочку.
Відповісти
Нехай Авраменко розкаже про рввень викладання 3д графіки в ЛНТУ в дизайнерів. Там самоосвіта. Хто сам вивчить- той молодець!Взагалі не вчать моделюванню на комп ютерах. Компи старі як світ.
Відповісти
Останні новини
Вперше у Луцьку: будівельна компанія оголосила конкурс для дизайнерів
23 березень, 2017, 17:45