Підлеглі висловили «одобрямс» директору волинського училища

Підлеглі висловили «одобрямс» директору волинського училища
Працівники Нововолинського вищого професійного училища оцінили роботу свого керівника Валентини Приступи на «задовільно».

Позитивна оцінка трудового колективу є однією із умов продовження контракту, - пише Буг.

У Нововолинському ВПУ під час зборів трудового колективу працівники заслухали звітування керівника закладу за період з 2012 по 2017 рік. Оцінка педагогів є однією з умов продовження дії контракту директора, термін якого збігає в червні 2017 року.

Як відомо, голос колективу має лише рекомендаційний характер. Попереднє волевиявлення майстрів-викладачів має знайти підтримку в обласному управлінні освіти та кадровій комісії, де вирішуватимуть, чи продовжити контракт керівнику закладу.

Згодом колектив проголосував за оцінку роботі директора. Оцінку «незадовільно» поставила одна особа, «задовільно» - сто.

«Добре, що є одна щука, яка не дає спокійно карасям жити»,- відзначила начальник управління освіти і науки Волинської ОДА Людмила Плахотна, коментуючи результати голосування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це "трійка", чи як?
Відповісти
Управління західного офісу держаудитслужби у Волинській області повідомляє (16.03. 2017 №13-03-03-16/1447):
В ході ревізії виявлено розкрадання електродвигунів вентиляції та іншого обладнання.Зокрема в 2015р. при передачі матеріальних цінностей від Романюка В.В. Шевчуку О.Є. виявлено відсутність у підвалі 4 електродвигунів, 3 насосів для перекачування води, розкомплектований бойлер,2 електрощити, в теплообміннику вирізані 3 радіатори, розкомплектований 1 електрощит; на даху спортзалу та актового залу відсутні 6 електровентиляторів; у підвалі гуртожитку відсутні 2 електродвигуни від пожежних насосів, розкомплектоваий 1 електрощит.
Директором училища Романюком В.В. не було визначено винної особи та про факт нестачі, виявленої при передачі матеріальних цінностей, не повідомлено правоохоронні органи.
При перевірці використання бюджетних коштів на ремонтні роботи встановлено завищення вартості робіт на загальну суму 13203,50 гривень.
За допущені порушення директор та головний бухгалтер притягнуті до адміністративної відповідальності /вказано на недопустимість незнання таблички ділення/ з подальшими виплатами премій: квартальних, річних, за економію фонду зарплати, до дня вчителя, дня бухгалтера, .... /////
Все гінче в ажурі! Різні херівники відхвачені години записують. Половину годин становлять консультації, поетапні кваліфікаційні атестації, державні кваліфікаційні атестації, екзамени ВПУ (голови комісій), .... Хай всевишній силу верне. Фактів не проведення уроків херівниками не виявлено(!!!)
Факт розкрадання обладнання зварювальної, автослюсарної, токарної майстерень не виявлено (!!!) - все просто вивітрилось. Списаний новий фрезерний верстат оцінений в 126 (!!!) гривень - морально застарілий, механічні частини спрацьовані, розкомплектований. Оскільки домна некомплектні верстати не приймає, він відправився у відомому тільки гаспідарам майстерні напрямку.
Благодійні кошти розкрадались правильно!
Училище отримало кошти за зданий металолом - 59 і 128 кілограм. Вивезені тонни металу оприлюдненню не підлягають. \\\\
Ревізори, які працювали в училищі і "щось знайшли ", звільнені з займаних посад. Творця відписки №13-03-03-16/1447 півищено в посаді.
Солідна ревізія! Шокуючі результати! За некрасову - панькевича ні слова! До "творінь" батова доступу не було, як і до "криші" над майстернями! Акт ревізії виданий під грифом "таємно" - для працівників училища не озвучувати! VIVAT держаудитслужба!
Відповісти
0 з Вголос Сьогодні, 18:22
педрадні новини
1. В училищі сміттєвий колапс: вихователі гуртожитку з січня відмовляються виносити сміття - вважають, що це робота прибиральниць.
2.Нарешті приємна новина: училищу буде виділено 1,5 мільйона гривень для ремонту фасаду. "Це ж скільки буде вкрадено!" - миттєво поширилось по залу.
3.Будь - яке "проти" директора грудьми зупиняє сексота - інженер по соціалістичному змаганню (ох как хочется остаться!), випрошуючи підвищеної "уваги" до своєї персони від педпрацівників.
Відповісти
Відповісти
Останні новини
Підлеглі висловили «одобрямс» директору волинського училища
23 березень, 2017, 14:10