Волинянин на Citroen збив жінку, яка перебігала дорогу

Волинянин на Citroen збив жінку, яка перебігала дорогу
На Рівненщині під колеса автомобіля Citroen Berlingo під керуванням 56-річного ковельчанина потрапила жінка, яка перебігала дорогу за 20 метрів від «зебри».

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

На місці події правоохоронці встановили, що неподалік зупинки громадського транспорту села Кисоричі на Рівненщині під колеса Citroen Berlingo потрапила жінка. Вона разом із двома іншими пішоходами раптово вийшли на дорогу та перетинали проїзну частину в невстановленому місці за 20 метрів від пішохідного переходу.

Двоє з жінок, які саме вийшли з маршрутки, встигли перебігти, а 51-річна жителька села Карпилівка потрапила під колеса авто, яке в результаті застосування екстреного гальмування занесло на узбіччя.

Внаслідок ДТП постраждалу із забоєм грудної клітки та ушкодженням лівої ноги госпіталізували у Рокитнівську центральну районну лікарню.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Автомобіль із механічними пошкодженнями доставлений на територію Рокитнівського відділу поліції.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, пішохід
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.