«Беркут» спробував розігнати акцію протесту під ЦВК

«Беркут» спробував розігнати акцію протесту під ЦВК
Перша спроба «Беркута» витіснити мітингульників з площі біля ЦВК скінчилася невдало. Після цього співробітники спецпідрозділу оточили мітинг опозиційних сил з трьох сторін.

Біля приміщення Центрвиборчкому в Києві відбулася спроба розгону учасників акції протесту проти фальсифікації виборів спецпідрозділом «Беркут». Про це повідомив активіст акції Юрій Барабаш, пише ZN.UA

За його словами, «беркутівцям» віддали наказ «Шоломи на голову», після чого вони почали наступ на людей.

«Зайшли на газон, почали всіх тиснути, а потім раптом зупинилися, постояли там десь хвилину і відійшли назад», — розповів Барабаш.

За його словами, деякі люди під час наступу були повалені на землю. «Зараз „беркутівці“ знаходяться організованими групами з боку метро та ярмарки», — розповів активіст.

У даний момент співробітники спецпідрозділу вийшли з будівлі Центрвиборчкому і з трьох боків оточили мітинг опозиційних сил, який триває біля пам'ятника Лесі Українки біля стін ЦВК.

На даний момент зі сцени продовжують виступати представники опозиційних сил і закликають людей залишатися на місцях. Водночас мітингувальників стає все менше, а беркутівців все більше. Один з представників опозиційних сил не виключив, що правоохоронці будуть намагатися видавити мітингувальників з площі.

Водночас, "Інтерфакс-Україна" повідомляє, що у столичній міліції спростовують інформацію про наміри "Беркуту" розігнати мітинг, пише Українська правда.

У відділі зв'язків із громадськістю ГУ МВС України в Києві заявили: "Ніхто нікого не відтісняє і не розганяє".

За попередньою інформацією, працівники міліції намагаються вжити заходів, щоб люди не виходили на проїжджу частину і не перекривали рух.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Беркут» спробував розігнати акцію протесту під ЦВК
05 листопад, 2012, 19:01