У суді заперечують тиск у справі за позовом Вусенко

У суді заперечують тиск у справі за позовом Вусенко
У Луцькому міськрайонному суді заперечили інформацію про тиск на у справі за позовом Юлії Вусенко щодо усунення її з посади секретаря міськради.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці суду у Facebook.

У луцькому суді заперечили інформацію нардепа Олега Березюка про тиск у справі за позовом Юлії Вусенко до Григорія Пустовіта та Луцької міськради про усунення її з посади секретаря представницького органу.

«На підставі ухвали Луцького міськрайонного суду від 17 березня 2017 року провадження у даній справі відкрито та призначено до судового розгляду», - йдеться у повідомленні.

«Крім того, по даній справі позивачем заявлено клопотання про забезпечення позову, яке розглянуто в судовому засіданні з участю сторін 22 березня 2017 року. В задоволенні заяви про вжиття заходів забезпечення позову відмовлено. Таким чином, на підставі вищевикладеного вбачається, що судовий розгляд вказаної справи по суті не відбувався, будь які рішення щодо заявлених позовних вимог по суті судом не постановлялися. А тому заява народного депутата є передчасною, спрямована на формування у громадськості необ’єктивної думки про судову гілку влади», - вважають у суді.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.