Він загинув та живе у пам'яті людей: пам'яті Героя Сергія Климчука

Він загинув та живе у пам'яті людей: пам'яті Героя Сергія Климчука
У Луцькому інституті розвитку людини відбувся круглий стіл на тему: «Правовий статус та соціальний захист учасників АТО та членів їх сімей».

Забути кров святу не маєм права! –
Лишила слід безсмертний і терпкий…
Героям України – Слава! Слава! Слава!!!
І наша пам’ять – на усі віки!


Захід відбувся 20 березня та був присвячений пам’яті Сергія Дмитровича Климчука, викладача кафедри права, який 17 серпня 2014 року загинув на сході України.



Захід об’єднав викладачів та студентів інституту, воїнів АТО – побратимів Сергія Климчука, родину героя, членів Стрілецького братства м. Луцька.



Учасники круглого столу: Чижик В.В. – кандидат біологічних наук, професор, директор Луцького інституту розвитку людини, Дем’янюк О.Й – професор, доктор історичних наук, Климчук Т.Д – юрист відділу по роботі з учасниками антитерористичної операції та членами їх сімей Департаменту соціальної політики, Попов А.А – доцент, кандидат юридичних наук, Сокур О. – член козацького Стрілецького братства м. Луцька, Світлана Климчук – дружина загиблого, поділилися спогадами про Сергія Климчука та висловили свої думки з приводу подій, що сколихнули останнім часом Україну – Євромайдан, Революція Гідності, боротьба за державний суверенітет та цілісність держави, питання формування і розвитку громадянського суспільства в Україні та ін.



Директор інституту Чижик В.В. висловив співчуття родині полеглого героя і запропонував вшанувати його пам'ять хвилиною мовчання.



Донька загиблого героя Сергія Климчука поділилась спогадами про свого батька.



Побратими Сергія Дмитровича згадали події спільної боротьби на сході України та висловили власне бачення ситуації, що призвела до трагічних наслідків в долях багатьох українців.

Олександр Сокур розповів про діяльність козацького Стрілецького братства м. Луцька, членом якого був Сергій Климчук.

Зустріч закінчилася, але залишаться спогади про теплу, дружню, невимушену атмосферу, пережиті емоції, добре слово та надія на краще мирне майбутнє.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарний захід провів інститут. Хочу подякувати всім, що разом згадали наших Героїв, Героїв України! Слава Україні!!!!
Відповісти
Знала його, проходячи по вулиці, віталися - простий, добрий, скромний чоловік був - а прийшла лиха година і не сховався,не злякався,Герою Слава!
Відповісти
Останні новини
Він загинув та живе у пам'яті людей: пам'яті Героя Сергія Климчука
24 березень, 2017, 09:00