На Харківщині тривають вибухи

На Харківщині тривають вибухи
На території військового арсеналу вранці 24 березня у Балаклії Харківської області, де понад добу тому почалася пожежа, тривають вибухи різної інтенсивності.

Таку інформацію станом на 7:00 год. оприлюднила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

З можливої зони ураження евакуйовано близько 20 тисяч осіб та організовано їх життєзабезпечення (відкрито евакуаційні пункти, організовано харчування, підвіз води та медичне забезпечення), продовжуються евакуаційні заходи.

Призупинена робота потенційно-небезпечних об’єктів. Працівниками національної поліції проводиться патрулювання вулиць з забезпеченням правопорядку та охорони осель евакуйованих осіб.

За інформацією Міністерства охорони здоров’я внаслідок надзвичайної ситуації постраждала 1 особа, яку госпіталізовано до лікувального закладу м. Харків.

Тимчасово припинено рух потягів через станцію Балаклія та автомобільного транспорту. Введено заборону на використання повітряного простору в радіусі 40 км від місця надзвичайної ситуації.

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 1 тисячу 302 особи та 210 одиниць техніки. Приведено у готовність резервні сили та засоби.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку шукають злодія
24 березень, 2017, 09:47
На Харківщині тривають вибухи
24 березень, 2017, 09:25