У Луцьку буде благодійний ярмарок. Збирають гроші на лікування дитини

У Луцьку буде благодійний ярмарок. Збирають гроші на лікування дитини
У Луцьку відбудеться благодійний ярмарок, під час якого збиратимуть гроші на лікування дівчинки Єви Марчук.

Він розпочнеться 25 березня, о 11:00, у ТЦ "Гостинець" на 2 поверсі, - пише в Facebook Оксана Клюйко.

Усі гроші виручені на ярмарку будуть передані мамі Єви Катерині Марчук.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ІСТОРІЮ ЄВИ МАРЧУК

Якщо ви бажаєте допомогти родині Марчуків, будь ласка, звертайтеся за цими контактами:
мама Марчук Катерина Вадимівна (0935257825)
Рахунок ПриватБанку 4149 4978 4195 1926(грн.); 4149 4978 5390 5216(usd)


Щодо ярмарку, то Оксана Клюйко повідомила, що:


"1) Альона Слома, учасниця групи "Мами Луцьк", вирішила розіграти альбом ручної роботи. Ось її повідомлення: " Дівчата! Розігрую фотоальбом ручної роботи, всі виручені гроші ідуть для Євочки. Добавляйтесь в друзі, зробіть репост і приймайте участь у розіграші. Всі деталі розписані в пості. Я знаю що тут і так всі допомагали чим могли, але прошу підтримати мене і Євочку".
http://instagram.com/alonasloma

2) ми зібрались з дівчатами, для того щоб пофотографувати речі, які наші мами передали для ярмарку. Дякую вам, МАМУСІ, усі речі хороші і я думаю, що всі вони знайдуть нових власників. Уже створені альбоми: жіночий одяг, дитячий одяг та іграшки, взуття та аксесуари. Прошу вас виділити час і переглянути асортимент. Думаю, що ви захочете, щось придбати. Те що вам сподобається, ви можете купити вже в суботу, в гостинці, на 2 поверсі.

Щодо цін на товари, то середня сума буде від 5 грн до 50 грн. Є небагато речей від 100 до 300 грн, але це нові речі і куплені вони в кілька разів дорожче. Нашою метою є зібрати якнайбільше грошей для Євочки, але ми розуміємо, що не усі гості ярмарку заможні. Якщо вам дуже сподобається якась річ, але вона для вас задорога, підійдіть до нашого продавця і він зробить знижку.

3) гості ярмарку матимуть змогу скуштувати смаколики наших матусь. Для вас вони приготують капкейки з яблуком і корицею, імбирне, потріскане та вівсяне печиво, солодку картоплю та іншу смакоту. Приходьте, буде смачно.

4) ми дуже щасливі, що багато людей пропонують свою допомогу. Так, на ярмарку, ви зможете взяти участь у лотереї, і виграти сертифікати на стрижку в Андрія Оліферчука, на фотосесію у Лідії Кожевніковоі, місячний абонемент у спортзал, політ на пароплані та ін. Для участі у розіграші, вам потрібно прийти на ярмарок, написати на папері своє ім'я і номер тел, прикріпити до нього мінімум 20 грн і кинути в скриньку. Кожного дня ми будемо оголошувати переможців"



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку буде благодійний ярмарок. Збирають гроші на лікування дитини
24 березень, 2017, 10:10