Показали, як у Луцьку ремонтують двори

Показали, як у Луцьку ремонтують двори
У Луцьку тривають роботи з капітального ремонту прибудинкових територій.

Варто зазначити, що капітальний ремонт дворів проводиться комплексно. Зокрема, відновлюється дорожнє покриття та тротуари, будуються чи реконструюються мережі зовнішнього освітлення, встановлюються дитячі та спортивні майданчики, - інформує прес-служба Луцької міської ради.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев разом з директором департаменту ЖКГ Юрієм Красем оглянули, як тривають ремонтні роботи на прибудинкових територіях Гнідавська, 63, 63а, 63б, Відродження, 14- Сагайдачного, 29.

Також Тарас Яковлев оглянув хід реконструкції тротуару на проспектах Волі та Соборності на відрізку від вулиці Чорновола до проспекту Молоді. Тут пішохідні доріжки вимощують бруківкою. Крім того, влаштовано тут й велодоріжки. Лучанам буде зручно ходити новим тротуаром, адже його освітлять сучасними світлодіодними світильниками.

Роботи виконують працівники підприємства “Луцькавтодор-Сервіс”.

Тривають роботи і на проспекті Відродження, де нині вкладають новий асфальт у попередньо вирізані карти.

До Великодня планують завершити ремонти у десяти дворах, роботи у яких розпочали ще у 2016 році. Тут необхідно буде здійснити благоустрій. На переконання Тараса Яковлева, до цього повинні уже долучитися мешканці будинків і попідгрібати листя, розрівняти землю, висадити квіти.

Загалом, у 2016-17 роках заплановано зробити 64 двори. Уже завершені роботи у 40 прибудинкових територіях. Тарас Яковлев переконаний, що цьогоріч усі з 64 дворів будуть капітально відремонтовані. За його словами, уже тривають зустрічі з людьми, узгоджуються усі позиції та побажання мешканців.

Також триває ремонт пішохідних зон на проспектах Волі та Соборності, де влаштовано й велодоріжки.

Цьогоріч заплановано провести ремонт дорожнього покриття проспектів Волі та Соборності, будівництво нової дороги на вулиці Липинського, ремонт Кривого Валу та ряд інших вулиць.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прошу дуже завітати на пр. Соборності 32-34, де ремонтні роботи ведуться ще з осені. В дворі неможливо ходити, а працівники, які з'явилися лише декілька днів назад (розрили все ще осінню!!!!!), займаються тільки перекурами і гойдаються на дитячих качелях!
Відповісти