За поселення в гуртожиток зі студентів вимагали «благодійність»

За поселення в гуртожиток зі студентів вимагали «благодійність»
В ЛНТУ прокурори виявили факти недотримання вимог Закону України «Про благодійництво та благодійні організації».

Про це 5 листопада повідомила прес-служба прокуратури області.

Студентам цього вузу при поселенні у гуртожиток пропонували внести на рахунки навчального закладу фіксовані суми «благодійної допомоги», що є порушенням права молоді на доступність та безоплатність вищої освіти в державних та комунальних навчальних закладах.

Нагадаємо, прокуратура Волині перевірила додержання законодавства щодо працевлаштування випускників у двох вищих навчальних закладах області – Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки та Луцькому національному технічному університеті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На вибори Божидарнику мл. збирали! :)
Відповісти
а ви ще зайдіть на Даньшина 8,там комендант за поселення студента в кімнату бере спонсорську допомогу в розмірі від 150-300 дол.США.В 2007 році десь приблизно в липні місяці Божидарник поставив іі комендантом цього гуртожитку,а вже в кінці вересня місяця вона приїзжала на роботу,на новому автомобілі марки ВАЗ.Справа в тому,що іі чоловік є також комендантом іншого вищого вузу.Для наших правоохоронців там є багато роботи і запитань до наших комендантів,але що вони зроблять,якщо комендант 1-го гуртожитку заходить до Божидарника в кабінет і відкриває кабінет чуть не ногами.
Відповісти
правда
Відповісти
Так, комендант в нас - знахідка для прокурора. Біда в тому, що вміє вона "стрілки первоити", маніпулює людьми, жінка підступна і охоча до наживи. Бог їй суддя.
Відповісти
Да вимагають і не має чого скривати.Носять цілі пакети із миючими+ по 100 доларів за кімнату , це стосується Даньшина.Там баба керує(зав.гуртожитком) !!!!!!!!!!!
Відповісти
А скільки там приписано людей,які давно вже позакінчували університет.Платять бабло коменданту.Мряки у цьому гуртожитку,що на Даньшина.Живуть же люди і нікому до цього нема діла.Кошти наші,платників податків кладуть собі в кармани.
Відповісти
Останні новини
За поселення в гуртожиток зі студентів вимагали «благодійність»
06 листопад, 2012, 09:25