Новий котел у Луцьку встановлюватимуть французи

Новий котел у Луцьку встановлюватимуть французи
Тендер по кредиту «Котельня на альтернативному виді палива» виграла українська фірма, офіційний представник французького виробника котлів «ENERTEX SARL».

Після його встановлення на котельні по вул. Боженка, 32, мешканці мікрорайону підшипникового заводу будуть безперервно забезпечені гарячим водопостачанням в міжопалювальний період, незважаючи на поставки природного газу, - інформує прес-служба ДК "Луцьктепло".

Зазначимо, що у першому етапі цього тендеру брали участь 13 фірм, тендерні пропозиції надіслали шестеро.

Оціночний комітет ДКП «Луцьктепло» визначив, що пропозиція «ENERTEX SARL», вартістю 1 230 000 євро – найприйнятніша. Висновки були надіслані до консультанта з реалізації проекту – датської фірми «RAMBOLL» та погоджені представниками ЄБРР.

«Банк не має жодних заперечень до результатів оцінки та рекомендацій щодо присудження контракту на загальну суму 1,230,000.00 Євро компанії ENERTEX SARL, Україна. Учасник тендеру підтвердив, що його можливості не змінилися від завершення першого етапу тендеру», - йдеться у сьогоднішньому повідомленні ЄБРР.

Відтак, тендер перейшов у завершальну фазу – підписання контракту.
Банк дав дозвіл використати до 750,000.00 Євро грантових коштів Е5Р для співфінансування цього контракту. Решта обладнання, матеріалів, проведення робіт фінансуватимуться з Банківського кредиту.

Нагадаємо, цей тендер реалізується в рамках Проекту реконструкції системи централізованого теплопостачання у м. Луцьк, що фінансується за кошти кредиту Європейського Банку Реконструкції та Розвитку і гранту від Фонду Східноєвропейського партнерства з питань енергоефективності та екології (E5P).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Новий котел у Луцьку встановлюватимуть французи
24 березень, 2017, 11:55