Луцькі поліцейські вилучили документи у волонтера

Луцькі поліцейські вилучили документи у волонтера
Поліцейські вилучили у луцького волонтера Дмитра Сандалова посвідчення водія і техпаспорт автомобіля для експертизи на можливу підробку.

Про це волонтер написав у Facebook.

Подаємо допис Дмитра Сандалова без жодних змін і правок:

"Звертаюсь до Патрульна поліція Луцька

Сьогодні близько 11:30 мене зупинив екіпаж патрульних на вулиці Глушець за порушення ПДР (суцільна лінія) на військовому джипі, який знаходиться в мене на ремонті. Зараз в мене вилучені посвідчення водія і техпаспорт авто для експертизи на можливу підробку. Цілком згідний з діями патрульних та слідчо-оперативної групи. Це ваша робота. І справжність документів визначить експертиза.

Хочу лише зазначити, що я , як свідомий громадянин, у цій ситуації так і не отримав покарання за своє порушення (перетин суцільної лінії розмітки). Визнаю свою провину і хочу за неї відповісти.

Одночасно прошу прискорити експертну оцінку "справжності" документів та прошу увійти в положення, адже кожен день простою такої машини по бюрократичним причинам - це життя бійців.

PS щоб не було двозначності - усну розмову з поліцейськими мав, погодився з порушенням. Якщо усне попередження підходить в плані відповідальності - тоді все окей".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шото все надто гладко.. а якого х...вибачте за грубість, ви на віському джипі та ще й без документів по мирному місту гасаєте...нема документів. то це не я ідіот, а коп, який не захотів х... до кого звонити і виясняти до великого перца ніколайчука...закон один для всіх
Відповісти
Останні новини
Луцькі поліцейські вилучили документи у волонтера
24 березень, 2017, 13:39