У центрі Луцька будуть дві нові платні парковки

У центрі Луцька будуть дві нові платні парковки
У центральній частині Луцька місць для паркувань є надзвичайно мало. І з цим потрібно працювати. Щоправда, парковки на вулицях Кривий Вал та Сенаторки Левчанівської будуть платні.

Про це у програмі «Відкрите місто» сказав перший заступник міського голови Тарас Яковлев, - повідомляє Конкурент.

«Щодо переважної кількості центральних вулиць вже розроблені схеми організації руху. Частину цих вулиць ми плануємо передати на виконання приватним підприємствам для того, щоб вони там організовували паркування і платили паркувальний збір для міста Луцька. Це дуже вигідно. Частину вулиць ми залишаємо за собою, нашому комунальному підприємству «Автопарксервіс». Такі парковки незабаром ми плануємо облаштувати на вулиці Кривий Вал, Глушець, Сенаторки Левчанівської, Винниченка, Волі», – повідомив він.

Зі слів Яковлева, для того, щоб трохи зменшити потік автомобілів в центральній частині, планують організувати парковку вздовж вулиці Глушець.

«Це дасть можливість паркуватися людям, які приїхали на ринок, відпочивати в парк чи відвідати установу, яка розташована поблизу. Парковки на вулиці Сенаторки Левчанівської, Кривий Вал будуть платні. Ми там поставимо таку серйозну плату, щоби спонукати людей там транспорт не паркувати. Щодо культури: на жаль, культуру можна виховати шляхом жорстких штрафних санкцій. Ми будемо спільно з поліцією працювати, щоб впроваджувати систему штрафування за неправльне паркування», – зауважив заступник міського голови.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага ще зробіть платну парковку біля міської ради, так десь по 100грн.год., для депутатів))))) а для Яковлєва 500грн.год. щоб спонукати не паркувати там машину,а на задньому дворі міської ради поставити айбокса в'їзд 5000грн.,а для Яковлєва 10000грн. в день, щоб спонукати не ставити там машину. Ще треба для Яковлєва поставити вхід в міську раду платний 8000 грн.день, щоб спонукало його туда неприходити, і поставити йому жорсткі штрафні санкції за прогули)))
Відповісти
Живу на вул. Кривий Вал. Вже протягом кількох років припаркувати своє авто біля будинку можна було вночі та сб - нд. Нарешті це можна буде зробити вільно. ЧИ ВСЕ Ж ТАКИ НІ ?!
Відповісти