Луцький депутат: У домівку атовця увірвалися силовики

Луцький депутат: У домівку атовця увірвалися силовики
Працівники СБУ прийшли з обшуками до колишнього військовослужбовця 51-ї бригади Василя Соломонюка.

Про це у Facebook написав депутат Луцької міськради Павло Данильчук.

За словами обранця громади, вчора, 23 березня, працівники спецслужби навідалися з обшуком до 28-річного лучанина Василя Соломонюка. Він – колишній військовослужбовець 51-ї окремої механізованої бригади.

«У працівників було рішення суду про обшук. Вони вилучили телефон, а потім обшукали квартиру на наявність зброї. Це тривало приблизно трьох годин, далі його забрали в управління СБУ на допит. Там йому показали пости (у соціальних мережах, - ред.), через які його звинувачують», - пише Данильчук.

Зі слів депутата, Соломонюку закидають заклики до повалення конституційного ладу насильницьким шляхом і до захоплення державних установ (частина 2 статті 109 Кримінального кодексу України).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і про що тут написано? СБУ - діяло за Законом, на основі ухвали суду, в чому питання? В тому що комусь-щось не сподобалось?
Відповісти
А після такого точно....в людей ще більші настрої стануть на повалення Аваковщини і Пороховщини.... і ліквідація всіх силовиків....які на них працюють....вони довели вже всіх жо відчаю та точки кипіння, чомусь їхні синочки не гинуть....гниди кремлівські...
Відповісти
Люди вас чекає дно! Деградувати дальше нікуди. Українці аби нічого не робити ще не одну революцію влаштують, тому що критикувати усіх підряд набагато лекше ніж зробити щось самому. Провели реформи, прийшли нові люди, змінили владу і всерівно незадоволені. Прикро. А в Даничулька якась вибіркова димократія ? Є ухвала суду в чому проблема ?
Відповісти