Як у Луцьку відзначили 3-річчя Національної гвардії

Як у Луцьку відзначили 3-річчя Національної гвардії
24 березня відбулися урочистості з нагоди третьої річниці створення Національної гвардії України.

Привітати зі святом військовослужбовців частини 1141 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України прибули представники обласної влади, правоохоронних органів та духовенства. Від Луцької міської ради нацгвардійців привітав заступник міського голови Андрій Киця, - повідомили у прес-службі міськради.

Вітаючи зі святом присутніх, Андрій Киця зазначив: “На перший погляд, три роки - термін не великий, але ми знаємо, що створення Національної гвардії України співпало з початком неоголошеної війни. І дуже багато ваших побратимів виконувало і сьогодні виконують свій обов'язок у зоні бойових дій. Але я переконаний, що ми скоро переможемо. Хочу побажати, щоб ви завжди порох тримали сухим, були впевненими у своїх силах, разом ми переможемо ворога, який сьогодні став супроти нас”.

На завершення заступник міського голови побажав усім міцного здоров'я, щастя, добробуту у родинах, миру в Україні та нагородив Почесною грамотою міського голови старшого сержанта Стасюка Сергія Дмитровича, заступника командира 1-го взводу - командира 1-го відділення стрілецької роти військової частини 1141 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, а також з нагоди 3-ї річниці створення Національної гвардії України.



Подяку міського голови Андрій Киця вручив прапорщику Олійчуку Федору Васильовичу, начальнику варти стрілецької роти військової частини 1141 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, а також з нагоди 3-ї річниці створення Національної гвардії України.

На завершення духовий оркестр військової частини № 1141 Національної гвардії України влаштував показовий виступ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Презентовано концепцію децентралізації транспортної інфраструктури
http://decentralization.gov.ua/news/item/id/4502
Відповісти