В оперативного командування «Захід» - новий командувач

В оперативного командування «Захід» - новий командувач
Особовому складу оперативного командування «Захід» представили нового командувача військового об’єднання генерал-майора Олександра Павлюка, який змінив на цій посаді теперішнього заступника командувача Сухопутних військ з бойової підготовки генерал-лейтенанта Ігоря Довганя.

Генерал-майор Павлюк О.О пройшов всі сходинки військової служби на командирських посадах від командира взводу до командувача військ оперативного командування «Захід», - кажуть в прес-службі командування.

З перших днів російської агресії приймає участь у бойових діях. Будучи командиром 24 окремої механізованої бригади успішно виконував бойові завдання та продемонстрував свої найкращі командирські якості. Особовий склад бригади першим став на захист територіальної цілісності та незалежності держави.

Під його керівництвом особовий склад 24 Залізної бригади звільняв населені пункти Ямпіль, Лисичансь, Сєверодонецьк, Сіверськ, Закотне, Слав’янськ.

За сумлінну та бездоганну службу нагороджений орденами Богдана Хмельницького III та II ступенів, Державними відзнаками Міністра оброни України «Вогнепальна зброя» та «Знак пошани», Почесною грамотою Кабінету Міністрів України «За військову доблесть».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В оперативного командування «Захід» - новий командувач
25 березень, 2017, 12:12