У Луцьку чоловік бив доньку ноутбуком

У Луцьку чоловік бив доньку ноутбуком
Нетверезі чолов’яги вчинили скандали у своїх сім’ях, доходило навіть до рукоприкладства – вгамовувати неадекватів довелось патрульним поліцейським.

24 березня вдень надійшло повідомлення з вулиці Конякіна: тут батько наніс удари 19-річній доньці ноутбуком. На місці події була постраждала з мамою та подругою, плакала, мала численні забої та синці, - повідомили в патрульній поліції Луцька.

Патрульні застали батька-дебошира у квартирі, розбудили та доставили на освідування. Мав більше 2 проміле алкоголю в крові. Потому його передали слідчому. Дочка з матір’ю запевнили, що напишуть заяву на неадеквата.

24 березня, близько 11 години, - знову виклик на сімейний конфлікт: син вчиняє бійку та погрожує предметом, схожим на ніж.

Спочатку 26-річний чоловік спустив на патрульних собаку, потім кидався будівельними матеріалами, а при затриманні намагався чинити опір, шарпав за фермений одяг, висловлювався нецензурно.

Полісмени згодом звернулись по медичну допомогу, адже отримали легкі ушкодження, також вони написали відповідні заяви про опір правоохоронцям, тож особі може загрожувати кримінал.

Окрім того, стало відомо, що затриманий близько 2 місяців перебуває під адміністративним наглядом, тож є вірогідність, що сім’я позбавиться дебошира.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.