Фото міжнародного турніру з боксу в «ПортCity»

Фото міжнародного турніру з боксу в «ПортCity»
У ТРЦ «ПортCity» відбулись грандіозні боксерські поєдинки між збірними командами України та Польщі.

Матчева зустріч відбулася в суботу, 25 березня.

Міжнародна матчева зустріч була присвячена пам’яті видатного боксера, майстра спорту України, кавалера ордену за мужність 3 ступеня, капітана СБУ Віктора Мандзика, який 2 роки тому загинув у зоні АТО.

У першому ряді сиділи мама Віктора та його дружина Катерина.

Головні організатори змагань: Федерація боксу України, польська асоціація боксу, УСБУ у Волинській області, Луцька міська рада та луцька ДЮСШ №2.

Вже традиційно головним спонсором змагань стала компанія «Кромберг енд Шуберт Україна».

ДИВІТЬСЯ ВІДЕОЗВІТ З БОКСЕРСЬКОГО ТУРНІРУ

Як розповів директор ДЮСШ №2 Валерій Панчук, це - не перша спортивна подія, яка відбулася завдяки підтримці підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна».

«Дирекція підприємства завжди відгукується на наші прохання допомогти, підтримує наші ініціативи щодо молодіжного спорту, є постійними спонсорами школи. Приємно, що бізнес не стоїть осторонь, а долучається до розвитку спортивної культури міста.

Минулого року відбувалися боксерські поєдинки між вихованцями нашої ДЮСШ та клубом «Печера Лева» з міста Зембіца, потім, знову ж таки, за підтримки «Кромберга» наші боксери їздили в Польщу, і ось зараз маємо змагання збірних у Луцьку. Переможе найкращий і головне те, що наша молодь тренується, розвивається і має мету», - розповів директор ДЮСШ.

Технічний директор «Кромберг енд Шуберт Україна» Славомір Качмарек зазначив: «Це - поширена європейська практика, коли бізнес надає підтримку спорстменам. Kromberg & Schubert, як європейське підприємство, дотримується цього правила. Ми підтримували, підтримуємо і буде підтримувати молодь».

На запитання, чи сам він займається боксом, Славомір Качмарек відповів: «Боксом - ні, але ми з паном Валерієм (Валерій Панчук, - ред.) граємо у настільний теніс. І цей вид спорту «Кромберг енд Шуберт Україна» також підтримує»,- відповів Качмарик.

«Я сьогодні вболіватиму за земляків із Польщі», - зізнався технічний директор «Кромберг енд Шуберт Україна».

Проте Валерій Панчук зазначив: «Але він, за кого б не вболівав сьогодні, великий патріот України, бо вкладає кошти у розвиток нашої молоді».

«Кромберг енд Шуберт Україна» не лише є традиційним спонсором боксерських турнірів, але й заохочує інші види спорту.

Фінансовий директор фірми Олександр Шаварський неодноразово наголошував на необхідності підтримки розвитку спортивних традицій: «Ми є спонсорами луцької ДЮСШ №2, також пропагуємо здоровий спосіб життя серед наших працівників. У нас є власна футбольна команда, діє шахова школа для дітей. Спорт стимулює до розвитку, розвиває активність, виховує лідерські риси, тому інвестиції в спорт - це інвестиції в майбутнє».

На подію завітали і представники влади: депутат Луцької міськради Алла Надточій, заступник міського голови Андрій Киця, перший заступник начальника управління СБУ у Волинській області Тарас Цюцюра, начальник управління молоді та спорту Волинської ОДА Ігор Дмитришин.

Андрій Киця перед початком поєдинків привітав усіх присутніх.

У змаганнях брали участь двоє волинян, які є вихованцями Луцької дитячо-юнацької спортивної школи № 2: Яків Левчик (75 кілограмів) та Вадим Пінчук (81 кілограм).

Перемогла в матчевій зустрічі збірна України з рахунком 8:5


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Фото міжнародного турніру з боксу в «ПортCity»
27 березень, 2017, 13:04