У Луцьку хочуть оновити годинник на «Бім-Бомі»

У Луцьку хочуть оновити годинник на «Бім-Бомі»
У Луцьку депутати пропонують звернутися до «ПриватБанку», аби на будинку на вулиці Лесі Українки оновили електронний годинник та привели його у відповідність до вигляду фасаду.

Про це стало відомо 27 березня під час засідання архітектурної комісії міськради.

Депутати зауважили, що до утеплення будинку не мають жодних зауважень. Однак, вигляд годинника охарактеризували як «страшний». На думку обранців громади, варто його оновити та внести зміни.

«Сам фасад не так страшний, як страшний той годинник», – зауважив депутат Віктор Ящук. Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась зауважив, що ідеї з реконструкції були – він пропонував встановити банер, а депутат Наталія Бунда пропонувала створити вітраж та облагородити годинник. Проте поки нема ні того, ні іншого. Натомість, повідомили, що годинник встановлював та обслуговує «ПриватБанк».

Зрештою, Ящук запропонував звернутися до «ПриватБанку», аби годинник трохи оновили для того, щоб він виглядав цілісно з фасадом. Мовляв, наразі годинник виглядає як невеличка смуга, під якою розміщені отвори. Натомість його попросять дещо збільшити у розмірах, аби все виглядало естетичніше. Крась зауважив, що передасть відповідне звернення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Депутатів мусово зобов`язати підмітати Театральну площу щодня, аби вибити бажання халяви.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку хочуть оновити годинник на «Бім-Бомі»
27 березень, 2017, 13:43