Лучан кличуть на благодійний показ мультфільму

Лучан кличуть на благодійний показ мультфільму
У Луцьку відбудеться благодійний перегляд повнометражного мультиплікаційного фільму «Сімпсони у кіно».

Захід влаштовують задля збору грошей на лікування відомої актриси озвучення Анни Левченко, яка озвучувала в мультсеріалі головного персонажа Барта Сімпсона, - повідомили організатори заходу – громадська організація «Імаго».

Відома актриса озвучення Анна Левченко потрапила в лікарню з діагнозом «гіпертонічний криз». За словами дочки актриси Стефанії Барчук, жінку госпіталізували прямо під час озвучення на канлі «СТБ». Мовляв, небезпека минула, однак на подальше обстеження та реабілітацію «голоса Барта Сімпсона» потрібні значні кошти. Тож усіх небайдужих просять допомогти актрисі фінансово, переказавшт гроші на її картку в Приватбанку: 4149 6258 1325 8991 - Левченко Анна Євгенівна.

Окрім того, у п’ятницю, 31 березня, о 19:00 в антикафе «Innerspace», що за адресою вулиця Паркова, 5, розпочнеться благодійний кіноперегляд повнометражного мультиплікаційного фільму «Сімпсони у кіно», знятого на основі комедійного мультиплікаційного телесеріалу «Сімпсони».


Довідка


Анна Левченко, більше відома, як Ганна Лев, актриса, теле-радіоведуча, співачка, режисер, сценарист та актриса озвучення. Голос жінки можна почути у культових мультфільмах «Король Лев», «Футурама», «Південний парк», «Покемони», «Кліфорд», «Іван з Юкона», «Сімпсони» та інших.

Нагадаємо, актриса була учасницею анімаційного фестивалю «Задзеркалля» у Луцьку у жовтні 2016 року, де вона провела майстер-клас «Академія голосу».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучан кличуть на благодійний показ мультфільму
28 березень, 2017, 07:31