Кватирко пояснив, чому на Волині звільнили директорів 5 лісгоспів

Кватирко пояснив, чому на Волині звільнили директорів 5 лісгоспів
Начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко розповів, чому на Волині звільнили директорів 5 лісгоспів.

"Ми звільнили не двох, а п'ятьох керівників лісогосподарських підприємств. Прийшовши в управління, дійсно зробили ревізію, бо перш ніж кудись рухатися, треба побачити, із чим ти стикнувся, що відбувається в дійсності", - сказав він у інтерв'ю Інформаційному агентству ВолиньPost.

"Провели різні перевірки у 12 лісгоспах, а після цього за результатами перевірок зробили у Держлісагентство подання на звільнення 5 керівників. Були виявлені збитки через самовільні порубки, недотримання податкового, екологічного законодавства".

"Ми показали, які є проблеми у лісовому господарстві області. А після того нас почали називати «злодіями». Кожен четвертий майстер лісу став «порушником». Тобто ми самі показали ці речі і отримали на себе дуже багато негативу та акції протесту. Важливо, що всі ці збитки – результат «роботи» ще до періоду керування Кватирка. Про реальні результати діяльності управління за мого керівництва варто буде говорити згодом".

"Це державні підприємства «Камінь-Каширськагроліс», «Шацьке учбово-досвідне лісове господарство», «Турійське лісове господарство», «Старовижівське» та «Колківське». Ми всі ці справи передали в правоохоронні органи, прокуратуру. Вже рік минув… Зараз знову направляємо листи, щоб дали інформацію про хід розслідування".

"Але крім того, було майже 900 запитів від правоохоронців – менше, ніж за рік. Як можна працювати, коли кожен день ідуть запити? Якщо прикинути об’єм відповідей у паперовому еквіваленті, думаю, в один вантажний автомобіль вони б не помістилися".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кватирко пояснив, чому на Волині звільнили директорів 5 лісгоспів
28 березень, 2017, 01:05