Назвали найбільші досягнення лісників Волині

Назвали найбільші досягнення лісників Волині
Начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко назвав найбільші досягнення його підлеглих.

"Почнемо із найменшого, але головного. Це створення шкільних лісництв – їх зараз діє 43, формування кадрового резерву та залучення до роботи наших найменших лісівників", - сказав він у інтерв'ю Інформаційному агентству ВолиньPost.

"Друге – масштабне прибирання лісів. Сьогодні помітно, що лісові масиви змінюють свій вигляд, розвивається рекреація".

"Третє – формування ринку деревини. Сьогодні вся деревина виставляється на аукціони. В області вже не дефіцит деревини, а для наших виробників – профіцит. І частина деревини вже не викупляється, тому для лісової галузі це проблема. Після заборони експорту внутрішній ринок деревини перенасичений".

"Додам також, що ми майже завершили впровадження електронного обліку у підвідомчих лісах та підприємствах".

"Створили 20 рейдових бригад. Навколо них було багато шуму. Але сьогодні суттєво полегшилася робота лісівників, майстрів лісу. Є групи швидкого реагування, які тісно працюють із поліцією. Якщо в 2015 році було складено близько тисячі протоколів про порушення, то в 2016 році – вже 1,5 тисячі. Значно зросла ефективність виявлення та відшкодування збитків у мисливському та лісовому господарстві".

"Ми не зупинили будівництво лісових доріг. Якщо в середньому, за рік зараз будуємо 100 кілометрів дороги, 30 кілометрів – із твердим покриттям, у 2013-2014 роках цей напрямок був фактично зупиненим. У 2015 році роботу було відновлено. За цими показниками ми вийшли на перше місце в Україні".

ЧИТАТИ ІНТЕРВ'Ю ПОВНІСТЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Горе вам, книжники та фарисеї, лицеміри, що чистите зовнішність кухля та миски, а всередині повні вони здирства й кривди! Фарисею сліпий, очисти перше середину кухля, щоб чистий він був і назовні!» (Мт. 23:25,26)
Відповісти
Волинь пост ви що знущаєтесь? Це один головних хапуг волині .да за гроші навіть баран стає тигром)
Відповісти
І накрали лісу собі на нові автомобілі та будинки
Відповісти
Останні новини
Назвали найбільші досягнення лісників Волині
28 березень, 2017, 07:01