Виконком Луцької міської ради затвердив валідатори у тролейбусах

Виконком Луцької міської ради затвердив валідатори у тролейбусах
Більшість членів виконкому Луцької міської ради підтримала рішення про запровадження у тролейбусах міста системи валідаторів.

Таке рішення прийняли під час засідання у вівторок, 28 березня.

Як ідеться у пояснювальній записці до проекту рішення, «очікується, що впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду забезпечить багато економічних переваг. Електронний облік пасажиропотоку на маршрутах громадського транспорту дозволить оцінити реальних обіг коштів, відповідно – оцінити обґрунтованість тарифів на перевезення та можливості оновлення парку перевізника. Окрім того, система забезпечить можливість зручної, швидкої оплати і контролю проїзду, а також зменшиться час затримки громадського транспорту на зупинках. Це також дозволить впроваджувати гнучкі тарифні системи, запровадиться чіткий облік коштів».

Натомість депутат Луцької міської ради Павло Данильчук зауважує, що люди, які не матимуть карток, щоб розрахуватися електронним методом, будуть змушені все одно іти до водія та платити йому. Лише тоді «безкартковим» пасажирам валідатор роздрукує квиток.

Також він закликав ще раз провести публічну презентацію системи валідаторів, бо навіть депутати міськради не знають, як вона працюватиме. На це заступник міського голови Сергій Григоренко відзначив, що презентація вже була, але її готові організувати ще раз.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
треба валідатори, от, тоді і побачимо який має бути тариф.
Відповісти
Навіщо депутатм показувати як працює ця система, вони хіба тролейбусами будуть їздити. Таку систему паралельно потрібно запровадити і в маршрутках
Відповісти
Останні новини
Виконком Луцької міської ради затвердив валідатори у тролейбусах
28 березень, 2017, 10:19