Стало відомо, хто голосував за маршрутки по 4 гривні

Стало відомо, хто голосував за маршрутки по 4 гривні
Результати голосування виконкому Луцької міської ради за підвищення вартості проїзду в маршрутках показав Павло Данильчук.

Зокрема документ він виклав у себе на сторінці у Facebook.

«Результати голосування виконкому ЛМР за підвищення вартості проїзду у маршрутках до 4 грн. Неочікувано підтримала це рішення представниця Батьківищини Jra Chebeliuk, адже до виконкому представники цієї політсили займали публічно протилежну позицію», – пише він.

Нагадаємо, члени виконавчого комітету підтримали ініціативу перевізників підняти вартість проїду в маршрутках до 4 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну реально , не для популістів , ціни на базарі на молоко чи в магазині на хліб хтось решулює- ні.А чого тоді на перевезення мають регулювати? Комунальні виросли , а в тих перевізників що не люди працюють? в них що комунальні не виросли? 2 грн на день додатково витрат -сьогодні це ніщо при втричі збільшеній оплаті за комуналку, тому не нагнітайте ,ви не праві
Відповісти
Уроди...
Відповісти
знаю точно хто не глосував
Відповісти
А що ж організатори громадських слухань голову в пісок сховали, що народні контролери вже не проти підняття? Слухання не для врахування думки лучан, а для власного піару?
Відповісти
затірак рахував ни так
Відповісти
І до чого тут ціни на комуналку ? Шоб у нас в Україні всі жили хоча б так як маршрутчики. Маю сусіда, водія одного із міських маршрутів. Дружини наші товаришують. То його жінка часто хвалиться скільки її щодня приносить. Та скажу, між іншим, ми працюємо удвох і не можемо собі дозволити відпочинок за кордоном, а вони можуть. Я не заздрю їхньому щастю, виходить так, то хай живуть. Але чому через недобросовісних водіїв маємо страждати ми, пасажири. Хай перевізники контролюють якось своїх водіїв і пасажиропотік, а то водії крадуть, а доплачувати потрібно нам.
Відповісти
Сесія міської ради має право зупинити це рішення.
Відповісти
Спочатку на голову всіх водіїв провірити потрібно. А то понабирали бидло, щей ціни ломлять.
А депутати виродкі ! Люди вас запамятають.
Відповісти
Це приватна справа-по 4-5-6-10.Є ліцензія-вперед.А попит визначає пасажир!!!Мені дорого,ходжу пішки і почуває себе чудово.Можна на велосипеді.Не буде пасажирів-Банкрут.
Відповісти
Останні новини
Стало відомо, хто голосував за маршрутки по 4 гривні
28 березень, 2017, 12:48