Ковельський ветсанзавод: план дій для покращення ситуації

Ковельський ветсанзавод: план дій для покращення ситуації
У Ковелі вчора, 27 квітня, відбулось комісії, де розглядалось питання щодо вжитих заходів з поліпшення ситуації на «Укрветсанзаводі», яка останнім часом набула критичного характеру.

У ході роботи виконуюча обов’язки начальника управління Держпродспоживслужби у м. Ковелі Ліна Мацан доповіла, що фахівці служби беруть участь у ліквідації екологічної загрози, - інформує прес-служба Ковельської міської ради.

Про перші кроки інформував також і директор підприємства Вадим Сухонос. За його словами, за тиждень перероблено 30 тонн сировини. Щоденно проводиться дезінфекція території. Розроблено графік завантаження та перевезення відходів тваринного походження на інші філії. Усього планують транспортувати 320 тонн.

Виконуючий обов’язки генерального директора ДП «Укрветсанзавод» Віктор Підгорний зобов’язав керівника Ковельського ветсанзаводу зупинити завезення та складування нової сировини.

До 1 червня, за рішенням комісії, вміст компостних ям, які заповнені рештками, підприємство має утилізувати. Також вказано і надалі проводити дезінфекцію та активізувати роботи з переробки та вивезення накопичених відходів.

Діяльність Ковельської філії «Укрветсанзавод» тепер постійно на контролі міської влади, аби недопустити нових порушень і для якнайшвидшого розв’язання проблеми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Десятиліттями одні і ті самі ГРАБЛІ КОВЕЛЬСЬКОГО ВЕТСАНЗАВОДУ для владців різних партій. То що це ? Небажання чи невміння ? Скоріше злочинна недбалість !
Кожного разу героїчними зусиллями "затираємо" ситуацію, проте прогноз всеж такий самий - ЧЕРГОВІ ГРАБЛІ КОВЕЛЬСЬКОГО ВЕТСАНЗАВОДУ для наступної команди, яка буде керувати. А жаль.
Відповісти
Останні новини
Ковельський ветсанзавод: план дій для покращення ситуації
28 березень, 2017, 14:03