На Волині викрили підпільну заправку

На Волині викрили підпільну заправку
На Волині припинили діяльність підпільної АЗС.

Співробітники податкової міліції Волині припинили діяльність підпільної автозаправочної станції, яка діяла на території однієї з автостоянок м. Луцька, - інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Відтак встановлено, що підприємливий лучанин облаштував на власній автостоянці незаконну діяльність, пов'язану з реалізацією дизельного пального невідомого походження.

З метою ухилення від сплати обов’язкових платежів до бюджету вказана АЗС діяла без будь-яких дозвільних документів та з порушенням порядку реалізації підакцизних товарів.

Так, в рамках кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 204 КК України, співробітники оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області на підставі ухвали суду провели обшук на території, де зосереджувалася нелегальна діяльність.

Правоохоронці під час обшуку виявили та вилучили більше 9 тонн дизельного пального орієнтовною вартістю 200 тисяч гривень та технологічне обладнання, що забезпечувало його реалізацію.

Наразі проводяться подальші слідчі дії з метою притягнення винних осіб до відповідальності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як мені надоїли ті пусті новини. Ну ніби ніхто не знав. Не так давно ви те саме про ковель писали. Заправка в гапі(за митницею) ніби викрили ніби провадження відурили, як працювала так і працює... так само як і газова нелегальна заправка по вул. Брестській ніби викрили, наложили арешт,погуділи і дальше працює... таке враження що ви просто робите рекламу таким заправкам аби люди знали що вони такі є.
Відповісти
Останні новини
На Волині викрили підпільну заправку
28 березень, 2017, 16:16