У США святкують перемогу Обами

У США святкують перемогу Обами
Згідно з попередніми результатами виборів, Барак Обама зумів заручитися більшістю в 275 голосів у колегії вибірників, тим самим забезпечивши собі переобрання на пост президента США.

Виборчі дільниці в більшості штатів вже закриті, але офіційні результати виборів поки не оголошені.

За даними, які наводять CNN, Fox News, ABC News і CBS News, за кількістю голосів виборців з мінімальним відривом демократа Обаму випереджає його конкурент-республіканець Мітт Ромні, однак для результату виборів вирішальне значення має саме розстановка сил в колегії вибірників, пише ZN.UA.

Для перемоги кандидату потрібно подолати поріг в 270 голосів вибірників.

Що стосується виборів до Конгресу, які проходять у США в один день з президентськими, то на них республіканці і демократи зуміли утримати свої колишні позиції. За попередніми даними, за Республіканською партією залишається більшість у Палаті представників, а в Сенаті будуть як і раніше домінувати демократи.

Люди, які зібралися у штабі Обами, отримавши ці попередні дані, почали святкувати перемогу. Тисячі прихильників чинного президента також святкують його перемогу в центрі Нью-Йорка, Бостона, Чикаго та інших великих американських міст.

Разом з тим, Ромні випереджає Обаму за загальною кількістю поданих за нього голосів. За даними Сі-Ен-Ен, за республіканця проголосували приблизно 41.7 млн осіб, а за демократа — 40,7 млн.

Між тим, поки ще не відомі результати ще у чотирьох штатах США — Вірджинії, Флориді, Колорадо і Неваді.

Відзначимо, що кінець цієї виборчої кампанії був дещо зіпсований ураганом «Сенді», жертвами якого стали понад 110 людей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: США
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А нам що від того? Життя покращиться? Теж мені новину "Волинську" знайшли?! :)
Відповісти
це вам лише здається, що ви живете на Волині, на яку ніхто і ніщо не впливає, або впливає лише те, що поруч. насправді, світ вже давно став глобальним :)
Відповісти
А як вибори або не вибори Обами можуть вплинути на життєдіяльність волинського регіону?! Ось я читаю новини області на вашому сайті, щось цікаве, інформація - чим живе область ... але от вибори в США??? ^) Я розумію загальноукраїнські, політичні, провідні сайти інформагенцій - але Волинь POST? :)
Відповісти
Петро, вибачте, але ваші коментарі свідчать про вашу недалекість.
Відповісти
Ну зрозуміло - у вас крила виросли, ви себе супер-пупер "виданням" вважаєте?! Ну так це ви себе переоцінюєте! :)
50% вашої інформації - передрук інформації, а не аналіз або констатація власних журналістів! І ви ще на щось претендуєте? Вибачте, але самі напросилися на таку різкість, а все почалося з ... Обами! :)
Відповісти
Ой, Петро, що ж ви такий емоціний!
Певно, за Ромні вболівали! ;)
Відповісти
Ні, просто “коментатор - убогий задрот!”

Петро, без образ.
Відповісти
США впливають на світову політику, економіку? Так. Курс долара впливає на ціни на бензин, продукти, темпи торгівлі?Так. Волинь не автономна. Тому все і пов'язано. Зрештою, скільки волинян проживають, працюють у штатах?
Відповісти
Ооо! Яка аналітика...! :)
Від зміни президентів США, ніколи не мінявся добробут пересічного Українця!!!
Завязуйте вже цю полеміку - не позорьтесь! Краще сесію облради уважно слухайте, та Гузя на "подвиги" спонукайте! :)
Відповісти
Гаразд, як вам заманеться:)
Відповісти
Приємно дивує майже абсолютна точність соціологічних служб США на понад 100 мільйонів виборців! Ще тиждень тому вони прогнозували розходження в голосах обох кандидатів не більше 1000. На противагу, волинські "дослідники" для скандально відомої блондинистої кандидатки за 100 "зелених" прогнозували на 0,8% менше, ніж в Палиці. Результат не забарився - маємо те, що маємо. А коментатор "Петро" затіяв не вельми розумну і культурну полеміку. Ну, як батогом по воді.
Відповісти
Далеко вам ще до американських соціологів! Вашому брату зеленими помашуть і ви всю "соціологію" на ура...!!! :)
Відповісти
А чому стільки агресії? Якраз мова йде про те, що нашим соціологам ще "далеко". Петре, треба, перш, ніж щось ляптути, уважніше читати той текст, якому має належати твій ляп.
Відповісти
Це правда зараз агресією називається?! :)
Все я прочитав і тверезо думаю і пишу на тему написаного мені у відповідь!
А ці маленькі "неоперившиеся" "журналісти" з інтернет-видань - багато собі дозволяють, не дивлячись у дзеркало і пробують ще когось повчати! Ви спочатку прочитайте і зрозумійте як вони починають пресувати КОЖНОГО хто не поділяє їх думки!
Це дуже легко влаштувалися - писати все що завгодно не дивлячись людині в очі. Це не телевізійник і не радіо-журналіст, коли питання-відповідь віч на віч ... А тут ...??? Вважають себе "зірками" журналістики, а діють як папарацці і абсолютно не досягнувши нічого, щоб журналістами називатися! Все - крапка! Тут марно з кимось спілкуватися!
Але нехай знають правду про себе - дістали вже!!!
Відповісти
В Одесі бувають випадки: стоять два євреї, балакають, тут підходить третій, дві години стоїть, уважно слухає, потім каже: "ой, не морочте голову!!!" і йде геть
Відповісти