Луцький активіст на прикладі китайського прислів'я пояснив, чому не вірить Ігорю Палиці

Луцький активіст на прикладі китайського прислів'я пояснив, чому не вірить Ігорю Палиці
Ви даєте людям рибу один раз, але не вчите її ловити, - звернувся громадський активіст Сергій Рижков до голови облради, "укропівця" Ігоря Палиці.

"Ігор Петрович Палиця, я вам не вірю. Я не вірю, що ви за демократію та розвиток в країні та Волинській області зокрема. Я не вірю, що ви за благополуччя Волині. Бо всі знають китайське прислів’я "Дай людині рибу, і ти нагодуєш її лише раз. Навчи її ловити рибу, і вона буде годуватися нею все життя", - написав він у Facebook.

"Так от, ви даєте рибу один раз... Але аж ніяк не вчите її ловити..." - додав він.

Крім того він озвучив деякі суми, які, на думку Рижкова, команда Ігоря Палиці витрачає на різні структури та дії.

"Але чому я кажу що ви "даєте один раз рибу"? Десь цифри приблизні, але десь так.. Бо 500 000 йде на вашу кишенькову армію "Варта порядку", 500 000 йде на не функціональні та недієздатні "Офіси розвитку кварталу", 500 000 йде на підтримку-підкуп студентів, пенсіонерів, ОСББ... і ще когось кудись звозити (щоб пам`ятали) і заплатити депутатам міськради зарплату..."

"Але якби ви хотіли "навчити ловити рибу"... То ви б за цей ресурс в 1,5 млн найняли б 20 крутих менеджерів: 6 менеджерів на написання іноземних грантів для області, 6 менеджерів на залучення інвесторів (нам потрібні міні заводи, фермери і виробництво, дуууже потрібні!), 5 менеджерів, які б їздили по Волинській області, вивчаючи ситуації на місцях та регіональну проблематику та були вашими помічниками і були містком між владою і бізнесом (і нашими як громади теж), 3 менеджери-юристи, які б захищали б інвестиції фірм, фермерів та представляли б інтереси громад..."

"Тому Ігор Петрович Палиця, я вам і не вірю... Не для громади ви це робите, зовсім не для громади... Хтось зараз подумає і прокоментує, що то його гроші ...Так вони Ігоря Петровіча, але не забувайте він 26 листопада 2015 року обраний Головою Волинської обласної ради. Людина при таких статках не йде на таку посаду просто так...Ігор Петрович у вас є (чи був?) шанс-можливість насправді називатися патріотом України. Ось чому я вам не вірю..."

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дда, такого на волинських новинках не прочитаєш. Молодці!
Відповісти
Той хто не вкладає гроші в розвиток а тільки на підкуп, дешеві інтриги, одноденні піари це Ворог і заїжджий козачок що ховається десь за кордоном.
Невже ми такі тупі папуаси
Відповісти
Розумно сказано! Падлиця зараз надолужує втрачене, оскільки його шістка не зміг обійти Романюка на виборах мера. Прийде час нових виборів і знову його пика буде висіти на кожному стовбі.Громада не повинна допустити приватизації міста!
Відповісти
Рижкова забули спитати. На цьому активістові вже проби немає де ставити.
Відповісти
Палица хоть что-то дал-сделал для Луцка. Но народу это мало. Журналист благотворительностью Палицы будет удовлетворён только тогда, когда онный снимет последние трусы. А по поводу политической борьбы: так она всегда была. Не Палица, так кто-то другой подобный займёт его место. А журналисту нужно не языком ляпать, а учиться самому "ловить рыбу"
Відповісти
Та ви вже дістали, що б не казали, а його команда зробила для міста дуже багато хороших речей! А ви далі, будете обирати до влади людей в камуфляжах і патріотів, не дивлячись на те, що всі вони бездарні менеджери.
Відповісти
Ну все... світ палиці похитнувся і тепер не буде колишнім.
Відповісти
Правильні думки висловив Сергій. Біда в тому, що мало хто задумується, звідки ці гроші на стипендії, поїздки і т.д. Мало хто розуміє, що це ж і є ваші гроші, люди! Гроші, які не пішли в бюджет, в місто і т.д.Гроші, які у вас же ж крали десятиліттями і крадуть далі, а копієчку дадуть - і радійте. Хоча самій тактиці та стратегії роботи благодійного фонду можна сказати Браво!
Відповісти
Розкажи краще про себе і своїх дружків, як в 2014 році в турне по європі катались. Самооборона ваша бездіяльна. Як ті собаки кидаєтесь на виклики, де поліція має працювати. Ти в курсі, шановний Рижков, що водій з Ківерець, який вбив своїм біля Луьцка жінку (батько бурштинового прокурора" наїхав на сім'ю загиблої, щоб ті відмовились від звинувачень??? Ні, не вкурсі?? Чого ти такими питаннями не цікавишся?? Чого не оббиваєш погори прокуратури і міліції за справелдивість?? Боїшся по рогам получити??? Зроби хоч щось корисне в своєму житті!!!
Відповісти
Жалко що свідомих громадян міста мало і які реально бачать ситуацію(( Рижков цим пуком у воду думає що зробив комусь гірше??? Чи думає його слова важливі - маленька тайна, ні
або для таких як він спевдо активістів, і Лапіна шестірок!!!
Відповісти
Олігархам не місце у владі.КРАПКА
Відповісти
от читаю допис цього красеня, а сльози так і течуть з очей)) І про Варту згадав, і про офіси розвитку. Скільки Палиця виділяє коштів на ці структури - це його проблема, з своєї кишені, а не з казни бере! А про те, що офіси недієздатні, розкажеш сотням людей, які щомісяця приходять САМІ з різних причин: комусь потрібна допомога по створенню ОСББ, комусь інша порада, а хтось в державні установи просто боїться заходити. Так от, про рибу і вудочку. Ти не рибак однозначно! Більше скажу, ти навіть не риба! а от на роль наживки - підходиш ідеально, навіть уточню якої - ОПАРИШ!!!
Відповісти
На мою думку громадський активіст Сергій Рижков є недалекою людиною, так як на мене дуже кумедна стаття :)
В доповнення хочу написати, що думка однієї людини, це думка ОДНІЄЇ людини!
Відповісти
В Палиці жорстко підгоряє. Спускає всіх своїх собак у коментарі
Відповісти
А ще хтось з вас може навести хоча б один приклад людини яка хоча б приблизно стільки ж допомагає....допомагала лучанам і Луцьку вцілому!
Відповісти
Можна багато говорити, що хтось і щось робить не так, не так витрачає свої гроші на благо міста! Писати статті про це, а самому нічого не робити. Ніхто не заважає Вам також витрачати свої фінанси, час, ресурси на благо міста. Але ж набагато простіше писати пости і статті, як Палиця робить все не так (на Вашу думку).
Відповісти
Не вірю жодному слову цього активіста. Замовна стаття, яка розміщена у ЗМІ, що є опонентами Палиці. Де результати роботи інших Волинських олігархів, що є депутатами Верховної Ради та мають величезні статки????? Результати роботи команди Палиці нівелювати суб'єктивною думкою людини - учасника конфліктних ситуацій та інцидентів?????
Відповісти
Я думаю насправді автор не володіє інформацією про діяльність Фонду Ігоря Палиці «Тільки Разом», бо якби знав то не писав би дурниць. А скільки ви вклали в розвиток міста? Особисто мене Фонд "навчив ловити рибу", адже спільними зусиллями, і за компетентної консультації працівників, ми з батьками створили Фонд розвитку в навчальному закладі, і успішно залучаємо кошти, що значно зменшує фінансово навантаження на батьків. Ще багато чого можна сказати хорошого, але мешканці й так знають, що дійсно робить Фонд для Луцька і його мешканців.
Відповісти
По коментарях видно, що міська рада "працює".... трудягі!
Відповісти
Палиця сказав: "фас" і понеслись оди "укралу" співати. Не позорьтесь! Місто розікрав і далі планує красти. Злодій.
Рейдерськи захопив міську раду. Проїдеться катком по вас, обдере як липку, а ви дякую скажете.
Відповісти
Які гарні коменти про палицю, і допомагає, і розвиває, і створює, і головне - за свої гроші...
Вам плюють в очі, а ви вмиваєтесь і кажете що то божі роса.
А чого ніхто не скаже, звідки ці "свої гроші"?
Так у вас ці гроші і забрані, не сплатою податків на 300 мільйонів, на бензині через схеми, коли коломойський і компанія отрмують все, а держава нічого, а махінації з приватом чого варті - всією україною платимо тепер, 40 мільярдів!!
А він вам лавочку поставить, мячика подарить, гречки насипе, 500 гривень за голос дасть і будете бігати щасливі і обмануті, з переконанням, що він "хоч щось для міста робить".
Так не треба "хоть щось", нам треба наше, нехай поверне вкрадене і їде в свою швейцарію та не каламутить воду.
Раніше в олігархів була мода команди футбольні у власності тримати, тепер - міста та області, разом з людьми...
Шкода, що не розуміють цього люди, тому і знову зроблять дурню на виборах, а потім жалітися...життя по колу, чого бідний - бо дурний!
Відповісти
Повилазили srakoлизи падлиці в 5 грн за одне слово в коментарях)))))Він часом на конях не любить їздити? А то є один гарний варіантик для нього....
Відповісти
Передай Антону Бугайчуку, Хай не клеїться з журналістики під депутата, бо як ляже карта на виборах, а вони будуть, і якшо не так ляже то хлопчик буде нікому непотрібний. Надзвичайно низьний рівень підготовки і обробки студентів у сну (історичний) Позор всім викладачам, що вчать таких дебілів журналістів. Іра, антон, рівень журналістики на рівні села.
Відповісти
Останні новини
Луцький активіст на прикладі китайського прислів'я пояснив, чому не вірить Ігорю Палиці
29 березень, 2017, 08:10