ЗМІ Палиці влаштували «брудну» кампанію проти опонентів «Укропу»

ЗМІ Палиці влаштували «брудну» кампанію проти опонентів «Укропу»
Волинські ЗМІ з медіа-групи, яку контролює бізнесмен, голова облради Ігор Палиця, влаштували «брудну» кампанію проти опонентів партії «Укроп».

У Facebook вже неодноразово обговорювали суперечливі публікації, які з'являються, приміром, на сайті «Волинські новини». Після критичних публікацій про секретаря ради Юлію Вусенко, з'явилися статті про народного депутата Ігоря Лапіна, новини про депутата від «Самопомочі» Аллу Надточій.

А цього тижня ЗМІ з цієї медіа-групи пишуть про нового керівника луцького осередку «Солідарності» Петра Нестерука (на фото). Зокрема повідомили нібито в магазинах «Гроно» торгують контрафактним алкоголем.

У зв'язку з цим Петро Нестерук через медіа звернувся до податківців з закликом провести перевірку цих магазинів:


Шановні лучани, інтернет-видання «Волинські новини» сьогодні проінформували громадськість, що «керівник луцької «Солідарності» нібито торгує контрафактною горілкою».

Подібне ображає мою честь і гідність не тільки як громадянина, підприємця, а в першу чергу як керівника міської партійної організації БПП «Солідарність», керівника однойменної фракції в міськраді. Політичне поле бою перемістилося від стін міської ради на поле бізнесу.

Команда УКРОПу продовжує практику використання «брудних» методів для досягнення потрібного результату. Це недопустимо, але це факт.

Тому я звертаюсь через засоби масової інформації до керівництва ДФС у Волинській області з незвичайним, але досить важливим проханням. В любий зручний для вас час, бажано якнайшвидше, санкціонувати перевірки підрозділом якості товарів у мережі належних мені магазинів «Гроно».

В свою чергу гарантую для перевірки повну відкритість товару і належної документації. З результатами перевірки прошу ознайомити громадськість міста у будь-якій прийнятній для ДФС в області формі.

З повагою, депутат міськради, підприємець Петро Нестерук



Крім того на сюжет відреагувала Неля Нестерук, яка є директором мережі магазинів «Гроно»:

Офіційно заявляю, як директор мережі магазинів «Гроно», що вся продукція, яка реалізується нашим підприємством є сертифікована заводами-виробниками і поставляється на договірній основі!

Мені не зрозумілі заяви і звинувачення про «верстат» для акцизних марок!? Яке відношення мають показані акцизні марки до нашого магазину? Так само і пляшка і висновки шановного експерта Олександра Процика?

Шановна журналіст аверсу! Ви перебували в магазині і спілкувалися зі мною 10 хв, Вам, як представнику ЗМІ, мною було надано необхідні документи і пояснення. Звідки і на якій основі появилися озвучені коментарі? Не хочу вірити і не можу уявити, невже Ви виконували чиєсь замовлення? А схоже…Жаль…

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да, нажаль це правда, Палиця віджав у Величка Аверс
Відповісти
Тепер тільки в "Гроні" й купуватиму. Хай палиця запалиться.
Відповісти
Підтримую, щоб не думали що люди прочитавши інфо у ЗМІ будуть усьому врити свято
Відповісти
Воно як у житті -- як "укропу" забагато -- починає нудити...
Відповісти
Наш депутат привезе три м"ЯЧІ а іхні ЗМІ розпишуть так як будьто школу побудували ПІАРЩИКИ Х,,,,,,ВІ!
Відповісти
Раджу всім, до кого приходять журналісти щось спитати, паралельно з ними вести свій власний відеозапис розмови, щоб в них не виникало бажання виривати слова з контексту і подавати у вигідному для себе форматі.
Тоді ви завжди можете опублікувати реальне інтерв"ю і показати, хто говорить і що робить, а хто брехливо пише.
Відповісти
будьте добрі, бутилочку "пальонки" з-під поли продайте)))
Відповісти
Останні новини
ЗМІ Палиці влаштували «брудну» кампанію проти опонентів «Укропу»
29 березень, 2017, 09:03