ПриватБанк допомагає купити та продати авто*

ПриватБанк допомагає купити та продати авто*
У Луцьку можна вигідно купити та продати авто на автомайданчику ПриватБанку "PlanetAvto” за адресою: вулиця Електроапаратна, 3.

А ще - дуже зручно підшукати марку до душі в онлайн-автосалоні.
Автівки є різного року випуску, марки та моделі в хорошому стані, а також ті, що потребують дрібного ремонту, і після ДТП.

У онлайн-режимі можна переглянути відео автівок і фото, зв’язатися з консультантом і в телефонному режимі уточнити всі подробиці. Також покупці, які тривалий час підбирають собі чотириколісного друга, можуть знати всі “гарячі” новини, залишивши свій e-mail на автомобільному сайті.

А коли трапиться варіант, так би мовити до душі, - купити або обміняти старий на новий. Є можливість взяти участь і в публічному продажі - на аукціоні.

“У Луцьку є пропозиції - близько 30-ти автівок. Користуються попитом і авто для бізнесу, і з пробігом, - каже керівник бізнесу споживчого кредитування Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Вадим Шевцов. Зараз клієнти на Волині та в Рівному можуть вибрати найкраще для себе авто. Інформація постійно оновлюється. Два роки тому ми продали 160 автомобілів, а купили 120. Торік - теж майже 160. Щоб оцінити своє авто, достатньо заповнити онлайн-форму (кнопка “хочу продати автомобіль”) і за півхвилини дізнатися, скільки ми готові запропонувати за нього”.

Якщо на купівлю легкового авто, вантажівки чи автобуса не вистачає накопичених коштів, то можна оформити кредит (лізинг). Розстрочка на авто в ПриватБанку має переваги, і рішення приймається за 30 хвилин. Усі турботи, пов`язані з оформленням документів у Сервісних Центрах, ПриватБанк бере на себе. Покупцеві залишається лише укласти договір, і через годину в його руках - ключі, техпаспорт і номери від автомобіля.

Тут можна підрахувати розмір щомісячного платежу по кредиту за допомогою кредитного калькулятора.

Особливим попитом у водіїв тепер користується послуга, яку надає ПриватБанк, - встановлення датчик GPS. GPS-моніторинг дозволить цілодобово відстежувати місце перебування автомобіля та захистить від викрадення. Власник у реальному часі може відстежувати місце розташування автівки та знати, чи за призначенням її використовує хтось із членів вашої родини або ж працівник, якщо авто службове. Інформація про місце дислокації авто дозволить захистити від його викрадення.

Ще один сучасний варіант контролю транспорту активно використовують українські водії - мобільні додатки для автомобілістів. Ці програми - автомобіль облік витрат і додаток автомийка можна встановити на свій смартфон і контролювати витрати на утримання автомобіля, в режимі онлайн відстежувати його місце дислокації, бронювати автомийку зі свого смартфона. Окрім цього, там ще є чимало корисних функцій, які потрібні для автомобіліста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.