У луцькому ЦНАПі хочуть розширити штат

У луцькому ЦНАПі хочуть розширити штат
Луцький центр адміністративних послуг розширить штат на 10 осіб, аби більш якісно надавати послуги.

Про це стало відомо 29 березня під час засідання сесії Луцькради.

Директор департаменту ЦНАП Лариса Карп’як розповіла, що наразі луцький ЦНАП надає 300 послуг, а заклад є одним із найкращих в Україні. Лише за січень-лютий центр приніс до бюджету 4 мільйони гривень. За послугами, до прикладу, з отримання закордонних паспортів приїжджають люди із Рівного та інших міст.

Окрім того, у позаробочий час у визначені дні консультують учасників АТО. Натомість працівники ЦНАПу не завжди мають можливість навіть піти на обід через велику кількість людей. На роботу ЦНАПу іноді скаржаться, бо людям доводиться стояти у черзі понад 15 хвилин.

На думку очільниці департаменту це погана якість надання послуг, тому департамент хоче розширити штат на 10 осіб. Аби сплатити заробітну плату, треба виділити 1,3 мільйона гривень. За її словами, наразі добудовують зал площею 180 м кв, на першому поверсі добудови облаштують 5 робочих місць. Проте, поки працівники візьмуться до роботи, вони ще мають пройти навчання.

До слова, на наступне сесійне засідання винесуть питання щодо створення філії ЦНАПу у приміщенні РАЦСу, де зможуть обслуговувати й жителів Підгайців та Прилуцького Зрештою, 33 депутати підтримали пропозицію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЦНАП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.