Микулик Микола: Сучасний бізнесмен свою ідею може оперативно втілити в життя завдяки національній програмі КУБ

Микулик Микола: Сучасний бізнесмен свою ідею може оперативно втілити в життя завдяки національній програмі КУБ
Микола Микулик 30 років життя присвятив промисловому будівництву і вважає, що за ним в Україні майбутнє.

“Бо коли подивитися на те, що будує світ, і що в нас є, то роботи ще непочатий край, - переконаний бізнесмен,- і є над чим працювати”.

Родом зі Львівщини у невеличкому шахтарському місті Нововолинську, що на Волині, Микола Васильович побудував десятки промислових об’єктів: підприємств та шахт. Скромний, бо до своїх здобутків і досягнень ставиться виважено. Має підприємець свою таємницю успіху.

Миколо Васильовичу, розкажіть коли почали займатися будівельною справою, яка стала і улюбленою, і прибутковою?

Моя історія звичайна. Народився на Львівщині. За фахом я будівельник. Починав працювати в місті Червонограді, в рідній області. Коли будівельна галузь була лише державною, то в ті часи ми будували копальні Львівсько-Волинського вугільного басейну. Тоді видобували багато вугілля.

Переїхав до Нововолинська. Багато літ відпрацював на посаді заступника голови правління великого будівельного підприємства. Також зводив житлові об’єкти 5-го спального мікрорайону шахтарського прикордонного міста. Але згодом вирішив зайнятися власним бізнесом - відкрив невеличку будівельну компанію. 10 років маю сімейний бізнес ( усміхається), бо син юристом працює в товаристві, допомагає всі правові питання вирішувати, а племінник - будівельник.

Місто Нововолинськ промислове, свої інвестиції вкладають іноземні інвестори, зокрема польські, німецькі. Є цікаві проекти та майбутнє.

Нововолинськ
Нововолинськ


Чому зацікавились програмою ПриватБанку “Країна успішного бізнесу” ( КУБ)?

Мені програма КУБ до вподоби, бо швидко прийнято рішення, швидко надійшли кошти 300 000 гривень, досить вигідні насьогодні умови національного кредитування. Сучасний підприємець свою ідею може оперативно втілити в життя завдяки програмі КУБ, а це головне, бо час цінний і гроші повинні працювати.

Я взяв позику 300 000 гривень для закупівлі нового обладнання. Плануємо розвиватися й далі, а для цього потрібно оновлювати матеріально-технічну базу. Саме тому ми вирішили взяти участь у програмі ПриватБанку КУБ. Моє невеличке будівельне підприємство зараз займається реконструкцією старих приміщень підприємств, цехів та будівництвом нових сучасних об’єктів.

Миколо Васильовичу, яку мету маєте в житті?

Живу давно за таким кредо: не здаватися та завжди йти вперед! Щоб там не було, які б перепони не стояли на шляху. Треба завжди удосконалюватись і мати чітку мету в житті та йти до неї. В мене і мета чітка, і назва товариства - “Реконбуд” означає ремонт та будівництво. Кожен клієнт уже з самої назви розуміє чим ми займаємося.

Розкажіть про таємницю Вашого успіху?


Наполеглива праця, любов до улюбленої справи та підібрана команда відданих своїй справі людей - ось моя таємниця успіху та професійного росту. Радий, що вдалося мені як управлінцю, підібрати хороший професійний колектив людей, відданих своїй справі:виконроби, інженери. Хороші кадри -це, напевне, половина успіху. 20 працівників зараз працює в ТзОВ “Реконбуд”, завдяки КУБ створюю ще 5 нових робочих місць. Для прикордонного міста, коли багато виїздять на заробітки до сусідньої Польщі, це важливо, маленький крок. Бо люди мають роботу та є можливість заробити гроші. У Нововолинську працює декілька хороших будівельних організацій. Про свою скажу одне - поки всі, хто звертався, задоволені.

Що радите молодим бізнесменам?


Усім підприємцям раджу не здаватися, завжди в житті більше перепон, ніж троянд на шляху. Працювати треба та не опускати руки. Без будівництва нема руху. Всі країни розвиваються, розвиток промисловості відіграє важливу роль в економічному поступі будь-якої держави. Весь світ будує. І якщо порівняти те, що світ будує та ми, то волосся на голові шевелиться та змушують думки й нас вдосконалюватись. Нема будівництва-нема й руху. Не буде будівництва, то й нічого не буде, навіть, (жартує) пиріжка ніхто не спече.



Місія програми підтримки розвитку малого та середнього бізнесу в Україні КУБ ПриватБанку - створення за два роки мільйона робочих місць. У масштабах України на сьогоднішній день - це близько 6 000 проектів, які отримали фінансування на суму близько 500 000 000 грн. Із квітня минулого року, тобто за 9 місяців створено більше 100 000 нових робочих місць. Розвиток отримують практично всі галузі економіки: торгівля, сфера послуг, промислове та аграрне виробництво та місцевий бюджети більше 90 млн гривень. Із умовами програми КУБ можна ознайомитися на сайті - https://kub.pb.ua/

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Микулик Микола: Сучасний бізнесмен свою ідею може оперативно втілити в життя завдяки національній програмі КУБ
27 березень, 2017, 17:07