Будинок для військових у Володимирі можуть завершити до осені

Будинок для військових у Володимирі можуть завершити до осені
У Володимирі-Вролинському планують добудувати житло для військовослужбовців та сімей загиблих до листопада 2017 року.

Про це повідомили під час відвідин будівництва 29 березня.

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк розповів, що у цьому будинку квартири отримає 44 родини військовослужбовців та сімей загиблих.

За його словами, на черзі у міській раді на отримання земельних ділянок перебуває понад 700 військових. Саганюк запевнив, що 200 ділянок уже знайшли на території Володимир-Волинської міської ради.

Посадовець висловив сподівання, що невдовзі у місті може запрацювати програма співфінансування житла для учасників бойових дій, подібна до тої, яка діє у Луцьку. Проте тут планують залучити 30 відсотків коштів з місцевого бюджету, 20 відсотків - з обласного, половину суми має вести сам атовець.

Саганюк запевнив, що зараз триває процес вивчення питання співфінансування. За його словами, така програма зможе запрацювати за півроку.

Міський голова висловив сподівання, що на наступній сесії міської ради також виділять близько півмільйона гривень на потреби 14-ої окремої механізованої бригади. На його думку, такі рішення потрібно підтримувати.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик розповів, що ініціатива будівництва житла для військових є нагальною та потрібною. Губернатор висловив сподівання, що будинок зможуть завершити до листопада 2017 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Будинок для військових у Володимирі можуть завершити до осені
30 березень, 2017, 08:11