Дестабілізаційна дія з боку Росії, - Гузь про атаку на польське консульство у Луцьку

Дестабілізаційна дія з боку Росії, - Гузь про атаку на польське консульство у Луцьку
Нардеп від Волині Ігор Гузь переконаний, що обстріл консульства Польщі у Луцьку - системна дестабілізаційна дія Російської Федерації. Насправді ж на Західній Україні немає антипольських настроїв, а тисячі волинян постійно їздять у сусідню державу.

Про це він розповів коментарі espreso.tv

Гузь вважає, що це можуть бути і маргінальні політичні сили, але найпевніше - це системна дестабілізаційна дія Російської Федерації. Мовляв, недавно у Рівному вистрелили із гранатомета в управління патрульної поліції, поглумилися над єврейським кладовищем поблизу села Гута Пеняцька Бродівського району Львівської області.

«Методично йде спроба дискредитувати Україну в контексті тому, що ми не контролюємо Україну не тільки на Сході, так, а от і на Заході країни, ніби де все має бути спокійно, відбуваються такі події»,- зауважив нардеп.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ОБСТРІЛ КОНСУЛЬСТВА ПОЛЬЩІ

Тому російські медіа, а можливо навіть частина польських, будуть показувати, що є в Україні бандерівці, які отак «працюють».

Водночас Гузь акцентував увагу, що ніякої напруги зараз немає, адже тисячі волинян їдуть до Польщі та заробляють там гроші, регулярно перетинаючи кордон.

Немає й доказів того, що до інциденту з посольством причетні волиняни, адже це міг зробити диверсант із будь-якого регіону. Зброю, на думку обранця народу, теж нині дістати не складно.

Натомість прості українці, бачачи таку кількість повідомлень у ЗМІ, бачать негативну ситуацію. Тому метою може бути й вплив на громадян України, аби вони перестали відчувати, що живуть у стабільній державі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гузю треба лікуватися в психіатрії вже, та й всім хто списує все на Росії також. Це людина яка одна з перших піднімала цей переворот на моїй Волині і має понести відповідальність за все що відбувається зараз не тільки на Волині а й в Україні цілому. Я думаю твій час, Ігоре, вже близько..
Відповісти
Останні новини
Дестабілізаційна дія з боку Росії, - Гузь про атаку на польське консульство у Луцьку
30 березень, 2017, 01:27